Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Gent

Kadonation

Interne verkoopsassistent (inside sales representative)

Bedrijfsomschrijving


Kadonation is een online platform waarop je voor elke gelegenheid gemakkelijk en veilig samenlegt voor het ideale cadeau, bijvoorbeeld voor een collega die het team verlaat of op pensioen gaat, een verjaardagsfeest, een geboorte, een huwelijk of een house-warming. Het feestvarken kan het ingezamelde bedrag besteden bij meer dan 80 winkels, waaronder Bol.com, Zalando, Coolblue, Decathlon, Zeb, Dreambaby en Fun. Zo krijgt iedereen het cadeau dat hij of zij écht graag wil! Het bedrag kan je ook schenken aan verschillende goede doelen. Milieu en maatschappij liggen ons immers nauw aan het hart.

Wil je graag het juiste geschenk geven zonder eerst een groepscadeau te maken, dan kan dat natuurlijk ook met de Kadonation cadeaubon. En tussen ons gezegd: ook handig voor last-minute cadeautjes! Door de flexibiliteit in design, de personalisatiemogelijkheden en dankzij de vele Kadopartners is de Kadonation cadeaubon intussen uitgegroeid tot een populair personeelsgeschenk.

Ook nog dit: wij zijn een jonge en dynamische e-commerce start-up die werd opgericht in 2017. Verschillende ervaren (en bekende) ondernemers investeren in Kadonation en vormen samen de Raad van Bestuur. Intussen is Kadonation actief in België en Nederland en hebben we meer dan 75.000 gebruikers en tevreden klanten! We ondervinden momenteel een sterke groei en daarom breiden we ons team uit.

Functieomschrijving


In nauw overleg met je collega’s van het sales team vertaal je de sales strategie naar de praktijk. Je bevindt je aan het begin van de sales funnel en je zorgt voor een stabiele instroom van (hot) leads voor onze sales executives om op te volgen en verder te overtuigen. Je zoekt en vindt de juiste contactpersonen binnen bedrijven (via Linkedin, Trendstop en andere bronnen) en slaagt er in om meetings vast te leggen. Je experimenteert met e-mail sequences in Hubspot en telefonische opvolging om leads te creëren. Je streeft ernaar om de conversiecijfers in de sales funnel te verbeteren, en analyseert en optimaliseert voortdurend. Je volgt de sales pipeline end-to-end op in Hubspot CRM en legt acties vast voor onze sales executives. Je identiceert verkoopsmogelijkheden en cross- en upselling mogelijkheden in onze huidige klantenbestand. Je rapporteert op het aantal gecreëerde leads, en hoe deze verder evolueren voor het sales team op wekelijkse basis. Op deze manieren druk jij jouw stempel op onze groei! Dit is een eerste stap in jouw sales carrière!

 

Profiel

 

 

Je bent een digital native. Het digitale landschap is voor jou bekend terrein en je kan vlot overweg met e-mailmarketing programma’s en digitale tools. Hoewel je digitaal vaardig bent, begrijp je ook de meerwaarde van een telefonisch contact om een klant beter te leren kennen.

 

●      Passie - Je bent gepassioneerd door sales en haalt voldoening uit het overtuigen van prospecten om een afspraak in te plannen of klant te worden

●      Analytisch vermogen - Je hebt een ongelooflijke drang naar het steeds verbeteren van een campagne en de resultaten die daaruit volgen. Dankzij jouw analytische ingesteldheid neem je learnings, do’s en don’ts mee naar een volgende campagne.

●      Klantvriendelijkheid – Je communiceert vlot, bent sociaal en je kan je gemakkelijk aanpassen aan je gesprekspartner

●      Creativiteit - Je kan zelf een nieuwe campagne bedenken en vindt moeiteloos een toffe insteek.

●      Teamplayer - Je speelt geen solo slim maar kan wel je eigen boontjes doppen

●      Talenkennis - Je beheerst het Nederlands, je hebt een goede kennis van het Engels en het Frans. Tweetaligheid (NL/FR) is een absoluut pluspunt.

We bieden aan

Een uiterst aangename werksfeer in een Gentse startup en een jong team! 
 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Channel Sales Intern

  Lightspeed HQ Stage
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Sales Intern

  Lightspeed HQ Stage
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Sales Intern

  AreTheyHappy Stage
  9051 Ghent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds