Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Zaventem

PepsiCo

Internship: Communications

Bedrijfsomschrijving

Pepsi, Duyvis, Lays, Doritos, Tropicana, … Je kent ze wel, producten met naam en faam.  Meer nog, je hebt ze ongetwijfeld in je koel – en voorraadkast staan. Sterke merken, dat vraagt om straffe medewerkers. Daarom geven we onze mensen alle kansen om hun verantwoordelijkheid te nemen en door te groeien.

Tropicana Zeebrugge behoort tot de wereldwijde bedrijvengroep PepsiCo, en staat garant voor duurzame groei en uitdagende toekomstperspectieven. Wij zijn gespecialiseerd in het afvullen van vruchtendranken op basis van vers fruitsap. De vestiging in Zeebrugge werd opgestart in 2003 en heeft een team van 225 medewerkers.  Wij zijn toonaangevend op vlak van processen en technologie.

Veurne Snack Foods behoort tot de wereldwijde bedrijvengroep PepsiCo, en staat garant voor duurzame groei en uitdagende toekomstperspectieven.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verpakken van chips (Lays)  en snacks (Doritos, Smiths, Bugles, Chipito,...). Wij zijn toonaangevend op vlak van processen en technologie met 8 productielijnen en een team van  480 medewerkers.  

Functieomschrijving


 Wat houdt de stageplek in?

Ben jij iemand die?
Het een leuke uitdaging vindt om onze Communicatie-afdeling te ondersteunen bij uitwerken en voeren van onze interne en externe communicatie over de Benelux Business Unit in de breedste zin van het woord?
Niet kan wachten om een kijkje te nemen in de interne keuken van een groot bedrijf binnen de FMCG branche?
Zelfstandig kan werken en initiatief neemt? Een teamplayer is met organisatorisch talent?

Wat houdt jouw stage in?
PepsiCo Benelux is op zoek naar een stagiair(e) vanaf september 2017 voor de Communicatie- afdeling op het hoofdkantoor in Zaventem. Gedurende jouw stageperiode krijg je de unieke mogelijkheid om een kijkje in de interne keuken te nemen van PepsiCo Benelux en lever je een relevante bijdrage aan het ondersteunen en de uitvoering van de verschillende communicatie-projecten.

Als stagiair(e) heb je als werkzaamheden:

 • Ondersteuning van de Corporate Communication Officer BeLux met betrekking tot interne en externe communicatie. Je levert je bijdrage in de verschillende activiteiten van het Benelux Communicatieteam (uiteraard onder begeleiding van de Corporate Communication Officer BeLux) waarbij je kunt denken aan het onderhoud van de lokale website en het lokale intranet, het meewerken aan het opstellen van de Pep Talk (ons intern magazine), de wekelijkse digitale newsletter en de lokale uitrol van het Corporate Social Responsibility-programma...
 • Organisatie en deelname aan Townhalls (tweemaandelijkse personeelsmeetings)
 • Ondersteuning bij diverse projectmatige Communicatietaken (bv. het organiseren van activiteiten en events in het kader van ons Performance With Purpose-programma )
 • Het opstellen van interne communicaties, presentaties, templates via meerdere kanalen


Kortom, een unieke stage die veel eigen verantwoordelijkheid biedt en jou de mogelijkheid geeft ervaring op te doen bij een grote multinational in een dynamische FMCG omgeving!

Profiel

Wie zoeken wij?

Jouw profiel:

 • Jij bent beschikbaar voor een periode van 6 maanden vanaf februari 2018
 • Je bent pro-actief, enthousiast en sterk in het stellen van prioriteiten (fast-mover, je zult je niet vervelen!)
 • Je bent in staat om zelfstandig aan de slag te gaan maar ook in teamverband
 • Goede kennis van MS Office en vlot met taal in het Nederlands/Frans en Engels;

We bieden aan

Wat bieden wij jou?

Binnen PepsiCo zijn wij uiteraard trots op onze A-merken maar hechten daarnaast grote waarde aan doorgroeimogelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werk je samen met inspirerende en creatieve collega’s en bieden wij voldoende opleidingsmogelijkheden om onze professionals de mogelijkheid te geven fantastische resultaten neer te zetten! In een jaarlijkse cyclus worden de prestaties gevolgd en bepaal je op basis van je jaarlijkse prestaties alsook je lange-termijn doelen je persoonlijk ontwikkelplan.  
 

Als stagiair binnen PepsiCo zal je niet alleen een stage- en reiskosten vergoeding ontvangen, maar bieden wij ook meerdere mogelijkheden om je een zo goed mogelijke en leerzame ervaring mee te geven in 6 maanden. Bijvoorbeeld, je zal in contact komen met onze huidige stagiairs (10-15) wie je helpen om kennis en ervaringen uit te wisselen en je kunt iedere vrijdag gratis producten mee naar huis nemen!

 

Waar kom jij te werken?

PepsiCo is één van de grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld. Dagelijks nuttigen consumenten overal ter wereld meer dan een miljard keer PepsiCo-producten. Met sterke merken zoals Pepsi, 7UP, Lay’s, Tropicana, Doritos, Quaker en Duyvis zijn wij stevig vertegenwoordigd binnen de Benelux. Hier werken we met zo’n 1400 medewerkers op 7 locaties aan het succes van ons bedrijf. Binnen PepsiCo heerst een informele, dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur – samen streven we naar succes!

PepsiCo hecht daarnaast grote waarde aan duurzame groei op lange termijn en wil een positieve stempel drukken op de samenleving en het milieu. Wij noemen dit Performance with Purpose. Dit houdt onder meer in dat wij onze productportefeuille aanpassen en gezondere opties aanbieden, dat we toewerken naar een duurzamer voedselsysteem en welvarender gemeenschappen. Het is onze overtuiging dat we daarmee een basis leggen voor de toekomstige groei van PepsiCo en anderen helpen een gezond en succesvol leven te leiden.

 

Interesse?

Door je CV te uploaden, meld je je automatisch aan voor de Next Interns Day op 23 november, 2017. Tijdens deze dag vindt de selectie voor deze stageplek plaats. De deadline voor het uploaden van je CV staat op 6 november, 2017 (18:00h) en we zullen maximaal 30 studenten voor dit evenement uitnodigen.

Nadat we je sollicitatie in behandeling hebben genomen, sturen we je een link naar een kort video interview. Je zal vervolgens 5 dagen hebben om dit interview af te ronden. Na 10 november volgt de uitslag wie uitgenodigd is voor de Next Interns Day.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Copywriter

  Daelemans Stage
  1000 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds