Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Everberg

Blu Distribution

Internship Event & Social Media Management

Bedrijfsomschrijving

Blu Distribution is exclusief distributeur van een aantal luxe en fashion merken juwelen en horloges in de België en Luxemburg.

Onze portfeuille merken omvat een aantal lijnen groot publiek (o.m. Rebecca, Karl Lagerfeld, DKNY, Rich Gone Broke, Blu of Joyce...) maar tevens exclusieve duurdere lijnen (Leaderline, JJewels...) - de portfeuille wordt gezien de snelle marktonwikkelingen constant geanalyseerd en waar nodig aangepast aan de vraag.

We werken met een jong support en marketing team dat zich eveneens bekommert om onze events, relatiegeschenken, communicatie edm. Deze ploeg werkt vanuit onze aangename kantoren in het groene Everberg (tussen Brussel en Leuven)

We zijn ter ondersteuning van onze Social Media ontwikkeling gestart met B2C e-shops teneinde o.m. beter de finale klant te leren kennen.

Daarnaast hebben we een permanent sales team op de baan, zij zijn de ambassadeurs van onze merken bij onze B2B klanten.

 

Functieomschrijving

Blu Distribution opent jaarlijks zijn deuren aan een beperkt aantal gemotiveerde stagiairs die een tijd beschikbaar zijn om samen aan een aantal op te starten projecten te werken.

Deze projecten zullen afhankelijk van de kennis en de interesse van de Stagiair zorgvuldig in samenspraak worden uitgekozen, en kunnen één of meer van onze merken omvatten, dan wel de lancering van een nieuw merk betreffen.

Community Management, Grapisme, Redactie, Eventplanning, Intern of Externe communicatie, Sales Support, kortom er is een ruim gamma aan mogelijkheden afhankelijk van jou talent en dit voor haast elk van onze merken.

Een goede talentkennis is een must.

 

 

 

Profiel

Een goede kennis van een van beide landstalen (en liefst de twee) is vereist.

Een zekere ervaring in Marketing, Event en Communication, dan wel in ICT is een plus. We staan echter open voor andere profielen als de kennis en mentaliteit maar strookt.

Je ziet je stage als een werkelijke mogelijkheid om je kennis on the field nu eens in daden om te zetten, je bent vrolijk, hebt gevoeld voor humor, creativiteit is één van je sterke punten. Je bent communicatief... Dan ben je van harte (tijdelijk) welkom binnen het team.

 

We bieden aan

Een korte tot middellange stageplaats met mogelijke aanwerving op het einde van het academiejaar, indien we elkaar na de stage niet meer kunnen missen ;-)

 
Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  SEA & SEO management

  Bel Pharma Stage
  1070 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds