Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Izegem

Fremach Izegem

Internship Preventie Adviseur - Safety

Bedrijfsomschrijving

We are part of you.

For almost 50 years, we have built a reputation as a leading European supplier of innovative and often complex plastic automotive components.

We have become established as a premium supplier to the automotive industry by applying our technical know-how to manufacture complex, high-quality automotive components to the highest technical standards.

Through our commitment to quality, ongoing innovation and technical capabilities, and because of our people and the environment in which we operate, we expect to exceed our customer needs.

By providing parts that are integral to your business— we are part of you.

  • People: Being a great place to work where people are inspired to be the best they can be. 
  • Portfolio: Delivering quality products to our customers that anticipate and satisfy their customers’ needs. 
  • Partners: Creating partnerships with customers and suppliers, so that together we generate mutual, enduring value. 
  • Planet: Being a responsible citizen that makes a difference by helping build and support sustainable communities.

Functieomschrijving

SAFETY FIRST!

Naast een dolkomisch programma: oprechte waarheid! Niets zonder preventie en veiligheid.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling(e) die samen met onze preventie-adviseur Valerie op vlak van preventie en veiligheid zijn kennis wil aanscherpen op een 'productie-werkvloer', een kritische blik werpen op onze organisatie en een aantal zaken wil ondernemen.

We bieden aan

Een leuke en uitdagende stageplaats waar het elke dag, maar dan ook elke dag net iets anders loopt dan je had gedacht :)

#typischproductie

Kazi vacature scan

Dit zijn de waarden en teamrollen die voor deze vacture belangrijk zijn. Doe onmiddellijk de Kazi-test om te zien of deze bij jou aansluiten.

Teamrollen

Creatieveling
Een creatieveling denkt out of the box. Ze zijn expert met betrekking tot de kwestie en ijveren voor vernieuwing. In een groep komen ze met creatieve oplossingen voor bestaande problemen.
Visionair/strateeg
Een visionair/strateeg heeft een duidelijke visie over de toekomst en de richting die men uit moet. In een team neemt hij/zij de taken die de groep doet kritisch onder de loep met betrekking tot lange termijn relevantie.

Werkwaarden

Accuraat
In deze job staat nauwkeurigheid en accuraat werken voorop.
Ambitieus
In deze job is het belangrijk om je regelmatig bij te scholen. Hierdoor kan de medewerker zich verder ontwikkelen en ontstaan er doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de functie als naar een andere functie. Er is een grote vrijheid in de volgorde waarin de taken kunnen uitgevoerd worden.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn