Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Flan Caramel

Kickass stagair marketing & communicatie video // Brussel

Bedrijfsomschrijving


Put things in motion, with Flan Caramel!

Flan Caramel biedt video animatie op maat aan voor KMO's. Video animatie die gaat van explainers, teasers, promovideo,... tot 3D-animatie. Doorheen de jaren hebben we reeds ervaring in tal van producties, waar we referenties hebben opgebouwd bij zowel grote als kleine bedrijven, in de verschillende animatiestijlen die er bestaan.

Functieomschrijving


Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan in de marketing en communicatie. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de uitvoering van de marketingdoelstellingen. Hiernaast ondersteun je de sales en wordt je betrokken bij de social media campagnes.

Verder wordt je ook betrokken bij de online video marketing die wordt aangeboden bij de bestaande producties. Contact met de klant en het uitwerken van video campagnes worden aanschouwd als deel van je takenpakket.

Uiteraard wordt je hierin goed begeleid door de project manager, dusdanig je de nodige ervaring kan opdoen voor je verdere carrière binnen de sector.

Profiel

Vanuit Flan Caramel zijn we op zoek naar een teamplayer, die proactief meewerkt aan de doelstellingen van het bedrijf en skills kent in communicatie. Een creatieve kijk, samen met skills in Illustrator en Indesign zijn een pluspunt.

We bieden aan

Met Flan Caramel zitten we in het centrum van Brussel (Dansaertwijk) , vlakbij Brussel-Centraal. We komen tussen in je onkosten en geven je een maandelijkse vergoeding.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stagiaire Digitale Marketing

  Kingsley & Partners Stage
  1050 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Digital coordinator NL/FR

  Family Service Stage
  1082 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Social Media Intern

  Instaon Stage
  1160 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds