Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Horst Arts & Music Festival

KUNST, ARCHITECTUUR EN SCENOGRAFIE PRODUCTIE

Bedrijfsomschrijving

Horst is een festival en een beweging die zich toelegt op het ontwikkelen van talent, plekken en steden. We verenigen kunst en muziek en vieren de samensmelting van beide werelden. We creëren Labs, Exhibitions en Festivals als momentums van transformatieve energie.

Van 2014 tot 2018 vond Horst Arts & Music plaats op het idyllische kasteelterrein in Holsbeek. Het groeide uit tot een internationaal gerenommeerd platform voor de presentatie van geavanceerde elektronische muziek, inventieve kunst en architectuur. Het nieuwe hoofdstuk in Vilvoorde bouwt voort op de inzichten van de afgelopen vijf jaar, maar raakt breder dan ooit tevoren.
Als eerste uitdrukking van onze nieuwe ambities zal Horst zich ontplooien tot een vooruitstrevend Lab, een tentoonstelling met nieuw in-situ artwork en een meeslepend driedaags festival. Met deze initiatieven streven we ernaar jong en creatief talent verder te ontwikkelen en een positieve invloed uit te oefenen op de ruimten en steden waar we actief zijn. Dit alles door kunst & muziek als katalysator te gebruiken.

Functieomschrijving

 • Je hebt een connectie met de wereld van de hedendaagse, beeldende kunst en / of architectuur.
 • Je bent deel van het productieteam en bent verantwoordelijk voor de realisatie van de kunsttentoonstelling en de scenografie.
 • Je werkt samen met diverse partijen: kunstenaars, architecten, leveranciers, aannemers en de curator en productieleider van de tentoonstelling.
 • Je draagt ​​bij aan het onderzoek, de productie en de bouw van de tentoonstelling.
 • Je helpt het budget te beheren, je doet onderzoek, gaat op zoek naar geschikte materialen en mensen voor het realiseren van de verschillende werken en dit binnen het juiste timeframe.
 • Je ondersteunt de promotie, communicatie en bemiddeling van de tentoonstelling.

Profiel

Zie functieomschrijving.

We bieden aan

We bieden een intensieve, uitdagende stage aan met interessante opdrachten onder begeleiding en regelmatige feedbackmomenten. Je bouwt een netwerk en knowhow op binnen je interessegebied en krijgt inzicht in de realisatie van een ambitieus festival. Dit alles in een inspirerende werkomgeving met een geweldig, jong team.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  EVENT PRODUCTION

  And& Leuven Stage
  1030 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  EVENTPRODUCTIE

  Horst Arts & Music Festival Stage
  1030 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds