Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Blue Planet Academy & Consulting

Leer complexe applicaties ontwikkelen bij de IT goeroe's van Blue Planet!

Bedrijfsomschrijving

Blue Planet Academy & Consulting (BPAC) is een Brussels IT bedrijf dat services en producten aanbiedt aan overheid en bedrijven. Haar hoofdactiviteiten zijn het op maat ontwikkelen van online database applicaties en complexe platforms. Onze academie wordt gebruikt om het gebruik van ontwikkelde tools over te brengen aan het bestemde publiek.

Als spin-off van de Vrije Universiteit Brussel, helpt onze academische, analytische achtergrond bij het aflijnen van software ontwikkeling op het bestemde publiek. Door een goed begrip van het project kan de functionaliteit van de software gematcht worden met de vereisten van de gebruiker.

 

Blue Planet Academy & Consulting werd opgericht in 2011 te Etterbeek, Brussel. Onze belangrijkste klanten zijn het Vlaams Energie Agentschap (VEA), Brussel Leefmilieu (IBGEBIM), de Europese Commissie (EC), de Belgian Construction Certification Agency (BCCA) en het Agentschap voor Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen (AHOVOKS).

Functieomschrijving

Binnen Blue Planet ontwikkelen we onder meer online database applicaties voor het renoveren van huizen, het selecteren van het juiste HR profiel, de centrale examens arts/tandarts of energiedeskundige. We zijn continu op zoek naar toptalent, en leiden junior developers op tot ontwikkelaars van niveau. Heb jij zin om gestructureerd te leren ontwikkelen, onder het allesziende oog van een van onze IT goeroe's? Contacteer ons en leer hyper efficiënt code schrijven voor databases tot AI!

BPAC wordt geleid door Michaël Van Damme, één van de absolute top ontwikkelaars van België.

Voor gemotiveerde junior developers met ambitie en doorzetting, geven we graag een kleine bonus bij de stage en krijg je de mogelijkheid om bij te dragen bij reële, complexe projecten. Contacteer ons vandaag nog, plaatsen zijn beperkt!

 

Veel succes met je opleiding,

Frank Delattin (zaakvoerder)

Profiel

We zoeken intelligente laatstejaars studenten met een boon voor IT.

Je hoeft geen developer te zijn van opleiding, maar liefst heb je wel al wat zaken ontwikkeld, klein of groot, maakt niet uit!

We bieden aan

We bieden een opleidingstraject aan als stage, waarbij je projecten helpt uit te voeren, en je eigen applicaties leert ontwikkelen.

Je kan deels thuis, deels op kantoor bij ons werken (dichtbij de VUB).

En we betalen je graag een beperkte vergoeding uit. Als de stage een echt succes is, zijn er nog een hoop bonussen die we je willen geven!

Maar het belangrijkste is, dat je leert ontwikkelen van een senior developer met visie en rastalent. En zo krikken we je niveau razendsnel omhoog.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  WEB Internship

  Charlie Agency Stage
  1080 Ixelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds 
 • =job.status_text

  Front end developer

  Thefreshclub Stage
  1950 bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Back end developer

  Thefreshclub Stage
  1950 bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds