Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Belfius Bank & Verzekeringen

Market Competition Researcher

Bedrijfsomschrijving

Belfius is de enige 100 % Belgische geïntegreerde bankverzekeraar. Belfius helpt 3,5 miljoen particulieren, zelfstandigen, vrije beroepers en kmo's. Belfius is de nummer 1 in de publieke en sociale sector en een vooraanstaand partner van grote ondernemingen. En Belfius speelt op de verzekeringsmarkt een essentiële rol langs diverse kanalen en met diverse merken.

Als warme bankverzekeraar wil Belfius ook de motor zijn van de samenleving en van tevreden klanten. De Belfius-medewerkers vormen de olie en de brandstof die die motor moeten doen draaien. Daarom zet Belfius volop in op geëngageerde medewerkers, medewerkers die graag een extra inspanning doen, zich betrokken voelen bij de organisatie en mee de kar willen trekken.

Functieomschrijving

Wil je een boeiende stageplaats met veel autonomie en verantwoordelijkheid? Lees dan zeker verder hoe vroegere stagiairs deze stage omschreven.

Zin om de andere kant van een bank te ontdekken? Waar de producten ontstaan en de strategieën van morgen ontwikkeld worden? Kom dan op stage bij Belfius, de bank waar je niet weg zal willen. Na je stage vertrek je met een enorme bagage, zowel privé als professioneel. Je leert er de verscheidenheid aan bankproducten kennen op een aangename, boeiende en leerrijke manier. Je draagt bij aan de toekomst van de bank, je oefent er je talen en computer- en communicatievaardigheden. De collega’s en vooral je stagementor staan klaar om je te helpen en om van deze unieke kans een onvergetelijke ervaring te maken! Naast de professionele ervaring, beleef je bij Belfius een grote persoonlijke groei.

Belfius is op zoek naar 2 studenten (1 Nederlandstalige, 1 Franstalige) om grotendeels onafhankelijk een marktonderzoek uit te voeren van A tot Z.

Voordelen:

  • gebruik leasingwagen tijdens het veldwerk van het marktonderzoek;
  • maaltijdvergoeding/maaltijd in bedrijfsrestaurant;
  • flexibel uurrooster;
  • de hoofdzetel van de bank is gelegen in het hartje van Brussel en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro en bushalte Rogier en  treinstation Brussel Noord).

Kom en ga de uitdaging aan!

Profiel

  • diploma : laatstejaarsstudent van een richting waarbij de stageopdracht moet aansluiten bij de beroepsspecifieke competentie ‘Marktonderzoek’ (Voorbeeld: Bachelor Bedrijfsmanagement afstudeerrichting Marketing);
  • talenkennis : 1 student met moedertaal Nederlands en 1 student met moedertaal Frans, goede passieve kennis van de andere landstaal, goede passieve kennis van het Engels;
  • informaticakennis : Windows Office (Word – Excel – Powerpoint - Outlook);
  • rijbewijs B, niet bang om te rijden in Brussel/Vlaanderen/Wallonië met leasingwagen;
  • andere :

* interesse om competenties op het vlak van marktonderzoek en digitale bankproducten verder te ontwikkelen;

* sterke communicatievaardigheden: zowel geschreven als interpersoonlijk.

We bieden aan

Stageperiode : van +- half februari 2019 tot +- eind mei 2019 (minimum stageduur ongeveer 15 weken)

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages