Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Denderleeuw

HD Ledshine

Marketing Assistant

Bedrijfsomschrijving

HD Ledshine is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in ledschermen van hoge kwaliteit. Ledschermen op events verbeteren niet alleen de visitor experience, als je goede kwaliteit op de juiste manier inzet kunnen ze ook de dynamiek en innovatieve look van het event een duwtje in de rug geven.

Het bedrijf biedt zowel ready-to-go efficiënte oplossingen aan als oplossingen volledig op maat en geïntegreerd in elk type structuur. Alles kan natuurlijk volledig geïndividualiseerd worden, van design tot resolutie en formaties. 

De meest efficiënte oplossingen in het gamma zijn de mobiele schermen. Snelle op- en afbouwtijden, een minimum aan crew en een heel clean design zonder storende elementen rondom het scherm. HD Ledshine biedt ze aan in allerlei formaten van 24m² tot 144m² - waarmee ze ook het grootste exemplaar ter wereld bezitten. 

Op zoek naar een high quality scherm op jouw event of locatie? HD Ledshine is uw partner! 

Functieomschrijving

Als Marketing Assistant bij HD Ledshine zal je deel uitmaken van een klein team vaste werknemers. Het is belangrijk dat je inventief, creatief en zelfstandig bent en dat je verantwoordelijkheden aankan. Als Marketing Assistant zal je functie er vooral uit bestaan om prospectieplannen op te stellen en uit te voeren van A tot Z. Daarnaast zal je samen met ons team nagaan hoe de huidige marketingaanpak eruit ziet en wat hier kan geoptimaliseerd worden. We zoeken iemand die geen nine-to-five mentaliteit heeft en die gemotiveerd is om de gestelde doelen te bereiken. Af en toe zal je ook events bezoeken, meehelpen met de voorbereiding hiervan en deel uitmaken van het project management gedeelte. 

Profiel

Bachelor- of masterstudenten in een marketinggerelateerde richting. 

Een voorliefde voor de eventsector.

Meertaligheid is een groot voordeel (ENG + FR)

Eindwerk- of thesisbegeleiding zijn zeker mogelijk. 

Stage van minstens 1 maand. 

We bieden aan

Stageplaats met stagebegeleiding en mogelijkheid tot eindwerk- of thesisbegeleiding. 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Copywriter

  HL België Stage
  9340 Lede
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds