Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Outrijve

Albatross-Liquors BVBA

Marketing assistent

Bedrijfsomschrijving

Klein productie en distributie bedrijf van kwalitatieve en natuurlijke spirits & likeuren. Wij verdelen o.a ; The Natural Limoncello, Geers Vermouth, Meyer's Gin's, Duingin, Crazy Monday Gin, ROCKHOPPER rum, Albatross Liquor, NUDO (non-alcoholic spirit) en zoveel meer! Met ons bedrijf nemen wij deel aan sector gerichte beurzen en events, bezoeken en informeren onze klanten (Drankenhandels, cavisten, speciaalzaken, horeca,..) en onderhouden onze merken doormiddel van acties, social media, pr, ..

Wij zijn een jong enthousiast team met een echte passie voor premium spirits & liquors met een echte smaakervaring. 

Functieomschrijving

Wij zoeken enthousiaste studenten die zin hebben om een hoop praktische ervaring op te doen in een sector die heel actief is op vlak van marketing.

Elk merk heeft zijn eigen leven en doelgroep. Daarom voorzien wij dan ook een apart marketingplan, social media, website etc, voor elk product. Het ontwerpen van drukwerk of visueel materiaal, social media plan op poten zetten, marketingcampagne's, noem maar op! Het maakt allemaal deel uit van deze uitdagende stage!

Profiel

Enthousiast studenten met een interesse in cocktails, horeca, spirits & liquors die graag meer praktijk ervaring zouden opdoen op vlak van marketing, social media of design!

We bieden aan

Een jong en sterk groeiende start-up met sterke merken in een zeer uitdagende markt. 

Een hoop praktijk ervaring in een zeer gevarieerde stage. 

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  BOLD marketeer

  BOLD Stage
  8510 Marke
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: