Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Wavre

Sortlist

Marketing & Communicatie stagiair(e)s

Bedrijfsomschrijving

Sortlist is een internationale marktplaats waarop bedrijven de beste marketing- en communicatiebureaus kunnen vinden. Of in het kort: wij zijn dé ‘tinder’ voor marketing- en communicatie agentschappen.

Sortlist is opgericht door 4 Belgen en is gevestigd in Waver, Brussel, Parijs en Madrid. Wij zijn experts op het gebied van matchmaking tussen bedrijven en agentschappen. Sortlist vindt een nieuwe manier uit waarop bedrijven, ongeacht hun grootte en locatie, de ideale marketing provider kunnen vinden voor hun projecten.

Functieomschrijving

Heeft content marketing geen geheimen voor jou? Kan je deze kennis koppelen aan SEO (Search Engine Optimization) om zo de online aanwezigheid van het bedrijf te verbeteren? Dan willen wij jou graag in ons team! Wij zijn op zoek naar stagiair€s die een impact willen hebben in de wereld van internationale scale-ups.

Klinkt dit interessant? Goed nieuws!

Jij kan namelijk deel uitmaken van ons marketingteam.

Je zal verantwoordelijk zijn voor:

 • Het schrijven van content voor het Sortlist platform:

Bij het vergroten van online zichtbaarheid van Sortlist en verwerven van nieuwe prospects, is het schrijven van kwalitatief hoogstaande content van groot belang. In tegenstelling tot het schrijven van blogartikelen heeft het schrijven voor onze website minder creatieve aspecten, maar meer rigor in termen van SEO optimalisatie. Een geweldige leermogelijkheid dus!

 • Het schrijven van artikelen voor de bedrijfsblog:

De Sortlist blog biedt inhoud van hoge kwaliteit over verschillende onderwerpen met betrekking tot digitale communicatie, sociale netwerken en digitale marketing als geheel. Je zal dagelijks bijdragen aan het beheer en het voeden van de blog. Om dit te kunnen doen, zal je creatief moeten zijn en over uitstekende schrijfvaardigheden moeten beschikken. De stagiair zal ook werken met andere media zoals video. Tot slot leert en evalueert hij de prestaties van zijn content en werkt hij samen met leden van zijn afdeling voor de promotie van content.

 • De ontwikkeling van onze online community:

Contentcreatie is niet beperkt tot het produceren van social media artikels en video’s voor de Sortlist blog. De stagiair zal ook verantwoordelijk zijn voor het contact met spelers in de digitale marketing industrie en ervoor zorgen dat Sortlist actief blijft in haar netwerk.

Profiel

 • Student Bachelor of Master in marketing, business of communicatiewetenschappen
 • Je hebt een contract door je hogeschool of universiteit en bent op zoek naar een stage van min. 6 maanden.
 • Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar  Waver of Brussel.
 • Je spreekt Nederlands en Engels. Un petit peu Français komt ook van pas.
 • Marketing is jouw passie.

We bieden aan

 • Unieke ervaring – help ons met de ontwikkeling van onze snelgroeiende, internationale scale-up.
 • Stimulerende werkomgeving -  Je komt terecht in een hecht en dynamisch team, waar veel ruimte is voor initiatief. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent een belangrijke toegevoegde waarde van ons team.
 • Open mindset – waarin we open staan voor je nieuwe ideeën en waar jij je ambities kan waarmaken.
 • Leerschool – Je leert werken met de nieuwste technologieën, werkt samen met experten op het vlak van marketing en growth en ziet jouw content verschijnen op het web. Verder werk je mee aan het vraagstuk: Hoe Sortlist branden?
Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  CREATIVE CONTENT PRODUCER

  dogofriends Stage
  1170 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Graphic Designer Internship

  Qualifio SA Stage
  1348 Louvain-La-Neuve
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds