Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Addvals

Marketing & Communication support

Bedrijfsomschrijving

Addvals verdeelt in Belgie en Nederland een supervisie software, AppVision van Prysm. Wij ontwikkelen in Brussel ook zelf toepassingen voor AppVision.

AppVision is een open oplossing, multi-technieken en multi-protocols met vandaag reeds meer dan 200 geïntegreerde drivers van 's werelds meest bekende fabrikanten in branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, naast een reeks van standard communicatieprotocols zoals Bacnet, Modbus, OPC, KNX, XML, SNMP, Onvif, enz. We zijn totaal onafhankelijk van fabrikanten en verkopen géén hardware.
 
AppVision is eenvoudig te implementeren in een Windows omgeving, zowel voor kleine als (zéér) grote installaties, en is volledig te personaliseren.  Het bezit ook een optie voor volledige integratie met AutoCAD plannen (.dwg formaat). Het werkt als BMS, SCADA en PSIM samen.
De voordelen van AppVision zijn o.a.: flexibiliteit, totaal open architectuur, modulair, inclusief SLA & KPI opvolging (ROI), event & workflow management, kosteloze SDK, en, niet de onderschatten een zéér aantrekkelijke prijspolitiek. De software is ook in 't nederlands te verkrijgen.  

Voordeel voor onze klanten? Ze zijn terug vrij, los van fabrikanten van sub-systemen, om hun bedrijf zelf te leiden en te ontwikkelen.

We werken alléén via een beperkte lijst van gecertifieerde installateurs (in België zoals bvb Cofely Fabricom, Veolia-Dalkia, G4S, Securitas, Nextel, VSK, A&E, Tein Technology en andere).
 

Functieomschrijving

Na een opleiding periode helpt u verder met onze marketing , oa het verder ontwikkelen van onze website, van onze multi-media aanwezigheid, communicatie campagnes, enz.

Profiel

M of V , met nederlands als moedertaal, een goede kennis van het engels en basiskennis van het frans.

Interesse voor technische ontwikkelingen en innovatie.

Positief met een problem solving attitude

Analystisch, georganizeerd, goede communicatie

Gedreven door perfectie en qualiteit 

We bieden aan

Stage periode overeen te komen.

De kans om nadien een vaste baan te krijgen en verder te grooien in ons bedrijf.

Please send us your CV, ideally together with a motivation letter.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Business development intern

  Drawbotics Stage
  1160 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds