Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Unicom Telecommunication & Electronics nv

Marketing / Online verkoop

Bedrijfsomschrijving

Unicom Telecommunication & Electronics nv is een producent, importeur en groothandelaar van huishoud elektrotoestellen onder de merknaam MD.

 

Alle MD producten worden op basis van de nieuwste trends en technologie door onze professionele productspecialisten geselecteerd en geproduceerd. Alles is ontworpen om onze klanten het leven veel gemakkelijker en comfortabeler te maken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en creatieve oplossingen voor onze klanten om samen met hen kwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken.

 

MD biedt een uitgebreid scala aan huishoudelijke apparaten zoals grills, koffiezetapparaten, waterkokers, blenders ... Onze doel is om de beste kwaliteit te bieden tegen betaalbare prijzen voor onze zakelijke partners.

Dankzij de internationale kwaliteitscertificaten en zeer dynamisch sales team, bereidt het merk MD zich voor om een van de pioniers in zijn sector te zijn. Onze motto 'continu innovatie' zal ons begeleiden tijdens deze trip.

 

Ondernemerschap is overal in de organisatie terug te vinden, in de manier waarop wij opereren, in onze medewerkers en in ons assortiment. 
Ons succes wordt gerealiseerd door de verantwoordelijkheid, flexibiliteit en creativiteit van onze mensen. Wij geloven sterk in empowerment en stimuleren daarom verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

 

MD Home Electro neemt ook deel aan grote internationale beurzen als exposant.

Functieomschrijving

Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen binnen het marketingteam en met een frisse blik naar onze organisatie kan kijken. Als stagiair(e) Marketing bied je in de dagelijkse werkzaamheden ondersteuning aan de afdeling Marketing en online verkoop.

We groeien hard op dit moment, in Europa en daarbuiten. Om deze groei door te zetten zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

We zijn nu volop bezig met online verkoop.

Tijdens deze stage zal je meewerken binnen het marketingteam.  Daarnaast krijg je de vrijheid en mogelijkheid om aan te geven wat je wilt leren. Durf jij out of the box te denken en ben je per januari beschikbaar? Dan verwelkomen wij je graag in ons team!

Profiel

Beschikbaar vanaf januari 2017;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse/ Franse en Engelse taal in woord en geschrift;
Proactieve en communicatieve instelling;
Teamgerichte instelling;
Stressbestendig en je kunt goed omgaan met deadlines;
Zelfstandige werkhouding.

We bieden aan

Een warm welkom en een uitdagende stage.

Onkostenvergoeding.

Dagelijks warme lunch.

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Video Content Creator

  Kami Basics Stage
  1070 Anderlecht
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Graphic Design Internship

  Kami Basics Stage
  1070 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds