Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Buggenhout

DroneBee

Marketing / Sales psychologie / Web / Video / ... studenten gezocht

Bedrijfsomschrijving

DroneBee startte in 2015 met het doel te sensibiliseren omtrent de bijenproblematiek en verdeelde aanvankelijk vooral plantengoed voor bijen. 
Op vraag van klanten werd er meer en meer honing geproduceerd en ontstond een heel gamma bijenproducten en werd de focus uitgebreid naar duurzame, lokale, gezonde en eerlijke producten van #eigenbodem.

In 2020 startte een investeringsproject om innovaties uit te werken, te produceren voor andere lokale speciaalzaken en locaties toe te voegen. Daarnaast werkt DroneBee aan een educatief project dat tegen 2022 volledig af moet zijn en waarmee we heel Vlaanderen willen inspireren voor een duurzame toekomst met een sterke Korte Keten met onze heerlijke honingproducten - natuurlijk.

Functieomschrijving

We zoeken studenten die ons kunnen helpen met betere scores op sociale media om ons bereik te vergroten. Toffe acties, leuke video's, een goed geoliede webpagina of profielen....

Het kan allemaal, laat vooral jouw talent los om ons meer visibiliteit te bezorgen, onze producten bekend te maken en nieuwe klanten aan te trekken.

Flitsende video's of korte filmpjes die onze producten voorstellen, koken met onze producten op YouTube?
Onze bedrijfsprofielen doorlichten en actie brengen in Facebook en Instagram?
Het Instagram profiel tot leven brengen en meer likes bezorgen.

In onze winkel en vaste locaties willen we jouw inzichten gebruiken om de producten beter te presenteren en dat ietsje meer te brengen aan onze rekken.

Profiel

- psychologiestudenten voor sales
- grafische talenten voor video's, animaties,...
- marketing studenten
- influencers
- kantoor 
- ...

 

 

 

We bieden aan

Een leerrijke omgeving met een zeer innovatief karakter met een eigenwijze aanpak. 
We willen duurzaam consumeren en de korte keten tot een hoger niveau brengen. We gebruiken niet de traditionele aanpak maar kiezen voor een nieuwe, vooruitstrevende visie met waarden als lokaal, zero waste, eerlijk en lekker steeds centraal.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn