Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Merelbeke

Axians

MyStaff zelflerend systeem

Bedrijfsomschrijving

,
,

We leven in een wereld waarin we voortdurend willen communiceren en informatie uitwisselen. Dag en nacht, altijd en overal. Informatie- en communicatievoorzieningen zijn van vitaal belang voor bijna alle menselijke en bedrijfsactiviteiten. Axians maakt de wereld mee 'smart', en ondersteunt en adviseert haar klanten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. We bieden state-of-the-art oplossingen, schaalbaar, flexibel en duurzaam, waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen. Zo maken we het verschil en willen we bijdragen aan de creatie van toegevoegde waarde.  

We bieden onze klanten een uitgekiende waaier aan oplossingen voor het ontwerp, de realisatie, implementatie en het beheer van hun ICT-infrastructuur. Inclusief software, hardware en service op maat, en dat voor uiteenlopende sectoren: zowel business, overheidsdiensten als service providers.

Mensen en organisaties kunnen sterk verschillen. Axians begrijpt wat ICT voor hen betekent. We ontwerpen sectorspecifieke oplossingen, voor bvb. de gezondheidszorg alsook de industrie. Ook voor de grote actuele vraagstukken waar onze maatschappij voor staat ontwerpt Axians gerichte oplossingen.

Functieomschrijving

We willen graag myStaff uitbreiden met een zelflerend luik zodat de eindgebruiker een 30% minder shiftwissels moet goedkeuren.

Deze strategie is noodzakelijk om aan de niet-expert en niet-dagelijks gebruiker de mogelijkheid te bieden steeds betere planningsoplossingen te kunnen genereren. Wat als er een predictief model zou zijn die een eerste (meer correcte) versie van de planningsdoelstellingen zou voorstellen? Dit predictief model zal volgens de input data (organisatiestructuur, organisatierichtlijnen, planning configuratie, werkvoorkeuren, resources, enz.) reeds een classificatie kunnen uitvoeren en als output de aangewezen gewichten voor de doelstellingen aangeven.

De persoon in kwestie zal op een Agile manier de mobile app ontwikkelen en designen. Na iedere sprint zal de persoon zijn werk tonen aan de project verantwoordelijke van Axians. Hier zal de persoon feedback krijgen over het werk die reeds verricht is en wat er verwacht wordt in de volgende sprint.

In de eerste sprint zal de persoon een design maken van de functionaliteiten en de processen achter iedere functionaliteit. Samen met een senior zal hij/zij nadenken over de technische verwachtingen en de architectuur ( + technologie keuze) van de applicatie.

Vanaf sprint 2 zal de stagiair zelfstandig programmeren aan de applicatie.

Na enige tijd kan het model systematisch bijgewerkt worden als er nieuwe data beschikbaar is.

Profiel

 • Masters of bachelors in IT
 • sterke analytische vaardigheden
 • front-end en back-end developer
 • ervaring in Red Hat Decision Manageri s een pluspunt

We bieden aan

Een stage met veel autonomie en begeleiding door ervaren collega's. Kom terecht in een dynamisch IT-omgeving waar kennisdeling centraal staat, maar de fun-factor evenzeer belangrijk is!

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  MyStaff app

  Axians Stage
  9820 Merelbeke
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Revalidatie app

  Axians Stage
  9820 Merelbeke
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  RPA for timesheet

  Axians Stage
  9820 Merelbeke
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Planning for Industry

  Axians Stage
  9820 Merelbeke
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds