Terug naar alle stages

Job placeholder

Stage

Gent

African Women Work vzw - Chéry Faso

Ondersteuning en promotie website www.cheryfaso.be

Bedrijfsomschrijving

De vzw African Women work vzw importeert en verkoopt eerlijke karitéproducten uit Burkina Faso onder de merknaam Chéry Faso. De kariteboter en karitezepen worden met de hand gemaakt door vrouwen in Burkina Faso. Wij betalen hen een eerlijke prijs en de helft van onze winst gaat terug naar hen zodat zij een zelfstandig inkomen verwerven. Wij verkopen ook online, en zoeken een gemotiveerde student die de promotie van onze site en producten kan uitwerken en indien mogelijk een Google Ads campagne kan uitwerken. Meer info op www.cheryfaso.be.

Functieomschrijving

Promotie van de website en producten van Chéry Faso. Uitwerken van een Google Ads campagne om meer klanten aan te trekken.

Profiel

Gedreven student die een kleinschalig kwaliteitsvol project ten voordele van vrouwen in Burkina Faso wil laten groeien door een Google Ads campagne en de website / sociale media te boosten zodat ons project verder kan groeien.

We bieden aan

Regelmatige ondersteuning en begeleiding van de student die de promo verzorgt voor ons bedrijf. Inzicht en leren kennen van de verschillende doelgroepen van ons project en leren hoe deze beter te bereiken.
Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn