Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Antwerpen

DinnerGift

Op zoek naar een enthousiaste IT-er binnen Food & Event sector

Bedrijfsomschrijving


DinnerGift is een bedrijf ontstaan uit een liefde voor food, drinks and surprises.

‘Traditionele’ cadeaubonnen kwamen voor ons vaak onpersoonlijk over en bezorgde ons meer keuzestress dan iets anders. Daarom hebben wij DinnerGift in het leven geroepen. Een gepersonaliseerde cadeaubon die mensen inspireert met unieke bars & resto’s die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Hiermee bezorgen wij mensen de perfecte start/afsluiter van een heerlijk dagje uit.

 

Bovendien verzorgen wij gepersonaliseerde marketing voor onze restaurants waarmee we hen heel wat kopzorgen besparen.

Interesse in ons bedrijf?

Hieronder één van onze initiatieven om onze restaurants te steunen.

Functieomschrijving


Samen met onze developer schermen opstellen en uitwerken voor een nieuwe, spannende applicatie/service die wij zo snel mogelijk willen lanceren met ons bedrijf.

Mee nadenken over de technologie die nodig is om ons doel te ondersteunen en nieuwe features testen. Indien affiniteit voor grafisch ontwerp aanwezig is dan hebben we daar zeker ook leuke projecten voor.

Profiel

Wij zijn opzoek naar enthousiaste IT profielen die zin hebben om langzaam verantwoordelijkheid op te bouwen binnen ons bedrijf en meer handson ervaring te krijgen.

 

We bieden aan

Een spannende stage plek binnen een dynamisch bedrijf waarbij je de mogelijkheid krijgt om je eigen werk tot leven te zien komen.

Bovendien zitten we op een piksplinter nieuwe werkvloer dichtbij het MAS waar interactie met allerlei andere hightech bedrijven mogelijk is.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages