Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Merelbeke

Axians

Planning for Industry

Bedrijfsomschrijving

,
,

We leven in een wereld waarin we voortdurend willen communiceren en informatie uitwisselen. Dag en nacht, altijd en overal. Informatie- en communicatievoorzieningen zijn van vitaal belang voor bijna alle menselijke en bedrijfsactiviteiten. Axians maakt de wereld mee 'smart', en ondersteunt en adviseert haar klanten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. We bieden state-of-the-art oplossingen, schaalbaar, flexibel en duurzaam, waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen. Zo maken we het verschil en willen we bijdragen aan de creatie van toegevoegde waarde.  

We bieden onze klanten een uitgekiende waaier aan oplossingen voor het ontwerp, de realisatie, implementatie en het beheer van hun ICT-infrastructuur. Inclusief software, hardware en service op maat, en dat voor uiteenlopende sectoren: zowel business, overheidsdiensten als service providers.

Mensen en organisaties kunnen sterk verschillen. Axians begrijpt wat ICT voor hen betekent. We ontwerpen sectorspecifieke oplossingen, voor bvb. de gezondheidszorg alsook de industrie. Ook voor de grote actuele vraagstukken waar onze maatschappij voor staat ontwerpt Axians gerichte oplossingen.

Functieomschrijving

Naast het plannen van een artsenteam komt de problematiek terug in bijna alle sectoren. In een stagetraject kan myStaff toegepast worden op een industriebedrijf of openbaar bestuur. Axians kiest samen met de stagiair een bedrijf of organisatie uit om de businesscase toe te passen.

Axians heeft een oplossing ontwikkeld om certificatie op te volgen van werknemers die aan een project werken, met het oog op digitalisering van de omgeving en een digitale audit toe te laten van geregistreerde werken. De oplossing beoogt ook planning van personen toe te voegen, zodoende het gerelateerde werk ook te kunnen inplannen en proactief tewerk te gaan, niet enkel reactief via registratie.

We willen dit uitwerken gebruik makend van Optaplanner.

Profiel

 • Masters of Bachelors in IT
 • Kennis rond Optaplanner is een plus, verder is deze vraag gebaseerd op een back-end profiel.
 • Technologieën die aan bod kunnen komen: HTML 5 – CSS/SASS – typescript en/of ES6 – npm – Angular2+ - Webpack – ReactJS – VueJS – Thymeleaf – Websockets – gulp – AngularJS versie 1.x – jQuery – Spring Framework – SQL en/of NoSQL databases – Java 8 – Gradle – Git – Reactive Programming

We bieden aan

Een leuke stage met veel autonomie, doch met een zeer goeie begeleiding van zeer ervaren collega's. Kom terecht in een dynamische IT omgeving waar kennisdeling centraal staat en waar de fun-factor evenzeer belangrijk is!

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  MyStaff app

  Axians Stage
  9820 Merelbeke
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Revalidatie app

  Axians Stage
  9820 Merelbeke
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  MyStaff zelflerend systeem

  Axians Stage
  9820 Merelbeke
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  RPA for timesheet

  Axians Stage
  9820 Merelbeke
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds