Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Gent

Gaverland nv

Preventiemedewerker

Bedrijfsomschrijving

Wasserij Gaverland is al ruim 40 jaar een zelfstandige wasserij die zich richt op verschillende sectoren waarvan zorg en industrie onze specialiteit zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van bad- en bedlinnen, het verzorgen van persoonsgebonden wasgoed tot verzorging van de bedrijfskleding van uw medewerkers.

Van oorsprong is Wasserij Gaverland een Belgische onderneming. Vanuit een familiebedrijf zijn wij doorgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener in de gezondheidszorg en industrie waarin onze klanten centraal staan!

Door uitbreiding van onze activiteiten zijn we actief tot aan de Franse grens.

Meer info www.wasserijgaverland.be

Functieomschrijving

Als medewerker van de Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk (IDPBW) zorg je samen collega's voor een correcte toepassing van de welzijnswetgeving en het preventiebeleid op de verschillende afdeling (in de verschillende vestigingen). Tijdens dagelijkse contacten met medewerkers op de werkvloer motiveer je het veiligheidsbewustzijn van alle collega's. Je evalueert het reële veiligheidsniveau op onze afdelingen, je helpt mee tot het implementeren van de noodzakelijke aanbevelingen en neemt deel aan het opstellen en ontwikkelen van het veiligheidsbeleid (JAP GPP …). Je ontwikkelt in overleg nieuwe initiatieven om het bewustzijn aangaande arbeidsveiligheid continu te verhogen en aan te moedigen.

Profiel

We zijn op zoek naar een student die graag wil meewerken aan het opzetten van ons preventiebeleid.

We bieden aan

We bieden je boeiende en uitdagende projecten op vlak van preventie.
We zijn een snelgroeiende onderneming waarbij people-management centraal staat om elementen zoals werkdruk, wensen van de klant e.d. met elkaar te combineren. Het zijn onze medewerkers die het verschil maken.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn