Terug naar alle stages

Thumb f222d93891a850c7d9b138274798f5f325483f3d

Stage

Gent

Solar Enterprise

Projectmedewerker Solar Enterprise

Bedrijfsomschrijving

 

Solar Enterprise wil mensen helpen om de transitie naar 100% duurzaam te maken op een positieve en inventieve manier.

Energie anders gaan opwekken en gebruiken, dat is de kern! 


 

Zonnepanelen, uiteraard, maar denk verder. Denk speelgoed op waterbatterijen, rugzakken met geïntegreerde powerbanks, opladers voor aan het raam, kleine waterturbines, iets grotere windturbines, batterijsystemen, ... De technologie staat niet stil en steeds betere producten komen op de markt.

Die vinden hun weg niet altijd naar de eindgebruikers en daar spelen wij onze rol. Op alle mogelijke manieren wil Solar Enterprise duurzame designers linken met bewuste consumenten en uiteraard visa versa.

Er is plaats om te dromen, te durven en vooral ook te doen. Krullen je tenen? Tintelen je oren? Maakt niet uit welke positieve vibe je wil delen, wij kijken er naar uit je te leren kennen en je te betrekken bij dit geweldige avontuur. 

May the sun and wind be with you 

 

 

 

 

 

 

 

 

Functieomschrijving

Voor verder uitbouw van dit piepjonge project zijn we op zoek naar webdesigners, ingenieurs, techneuten, SEO/SEA-specialisten, it-ers, video-en fotomakers, financiële breinen, organisatorische talenten, strategische planners, waw-eventplanners, bloggers, instagrammers, facebookexperts, designers, kunstenaars, gelijkgezinden, avonturiers, positievelingen, ..

De website en webshop moeten verder ontwikkeld, testmetingen uitgevoerd, producten getest, de marketingcampagne moet uitgebreid en uitgevoerd, web-applicatie voor monitoring moet ontwikkeld, brochures ontworpen, teksten geschreven, foto's, productvideo's, ..  

Het is een nieuw project en we zitten volop in de ontwikkelingsfase, er is dus ruimte voor je eigen creatieve inbreng en zeker werk genoeg!

 

 

Profiel

Voel je je aangesproken? Let's meet! Maakt niet uit wat je talent is, als het klikt, dan klikt het. 

We bieden aan

Een kans om je vrije bijdrage te leveren aan een uniek en positief project. Te werken aan de toekomst van hernieuwbare energie in Vlaanderen, België en straks de rest van Europa.  Leuke momenten, moeilijke momenten, uitdagingen en hoge bergtoppen, plezier, fun, verliezen maar vooral veel winst op persoonlijk, avontuurlijk en professioneel vlak. 

Hoeveel tijd je investeert bepaal je geheel zelf. Aangezien heel veel zaken online gebeuren hoef je ook niet altijd naar kantoor te komen, tenzij je dat wil natuurlijk. 

Indien het project groeit zal er gekeken worden om ook iemand in dienst te nemen op termijn, dus wat dat betreft is er zeker toekomstperspectief. 

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Digital marketing assistant

  Proxima Star Stage
  1150 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Marketing Content Creator

  LIFEPOWR Stage
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Event Assistant

  SolarPower Europe Stage
  1040 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds