Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

The Golden Wall

STAGAIR(S) - internationaal filmproject BOZAR

Bedrijfsomschrijving

'The Golden Wall' is part of a special art project initiated by BOZAR, Centre for Fine Arts in Brussels, in the context of 'NEXT GENERATION, PLEASE', an exposition which will take place in May 2016 and which concerns how a new generation is reflecting about Europe.

EXPO BOZAR : NEXT GENERATION PLEASE

Tweehonderd jongeren uit twaalf scholen en jongerenverenigingen denken samen met kunstenaars na over (open) grenzen, de Europese cultuur en identiteit, burger-zijn en burgerzin, democratie en participatie, vrijheid van meningsuiting, migratie en diversiteit.

Voor deze expo organiseren wij een studentenconferentie waar 28 jongeren zullen debateren over OPEN GRENZEN. De conferentie zal worden vastgelegd op beeld. Deze beelden zullen deel uitmaken van een installatie tijdens de expo. Meer informatie over de conferentie en de film is beschikbaar op www.thegoldenwall.eu

Functieomschrijving

Voor de realisatie van een artistiek filmproject voor een tentoonstelling in BOZAR zijn wij op zoek naar gemotiveerde stagair(s) met organisatietalent voor de periode jan - mei 2016.

De kandidaten moeten een halve tot volledige dag per week beschikbaar zijn, naargelang hun beschikbaarheden en bereidt zijn van 28 maart tot 3 april mee naar Servie te reizen om de filmopnames mee in goede banen te leiden. Alle kosten (reis, verblijf, onvoorzien, etc.) worden betaald door het project. Voornaamste werkplek zal Brussel centrum zijn.

Voornaamste taken van de stagair(s), in samenwerking met de regisseur en producent:
- communicatie naar en tussen partners en artistiek team.
- organisatie/productie van conferentie en filmopnames.
- beheer budget en financiering
- extra: promotie en spreiding

Mail motivatie + CV voor 6 januari 2016 : Klik op "Apply"

Profiel

zie beschrijving

We bieden aan

zie beschrijving

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stage stadsdramaturgie

  Koninklijke Vlaamse Schouwburg Stage
  1000 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: