Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Deinze

The Holy Berry

Stagaire digital marketing

Bedrijfsomschrijving

The Holy Berryis het startup project van het Gentse koppel Margaux en Stephen.

Het merk biedt een snelgroeiend gamma aan van producten op basis van échtesuperfoodsdie voldoen aan enkele strikte criteria; ze zijn volledig natuurlijk, zeer voedzaamen héééél erg lekker.

Genoemd naar een bes die bijna heilig is vanwege haar unieke voedingsprofiel; de Braziliaanse Açaibes. 

De producten van The Holy Berry worden zowel in healthy ontbijt- en brunch zaakjes geserveerd als verkocht in natuurwinkels, delicatessezaken en kwalitatieve warenhuizen.

Functieomschrijving

Ben jij gebeten door digital marketingén denk je ons merk op een creatieve manier te kunnen positioneren op het wereld wijde web? Heb jij de skills om onze shopify webshopte beheren en op volle toerente laten draaien? Voel je je als een vis in het water tussen influencers & bloggers, ken je de social mediakanalen zo goed als jouw broekzaken volg je de nieuwste trends invoeding en lifestyleop de voet? Vind je het leuk om nieuwe promotie-actieste bedenken en uit te voeren, zowel online als offline? Ooow yessss, lets meet!

Je bent open,vlot in omgang en van nature geinteresseerd in “good food& good people”. Je daagt jezelf graag uit door targetsvoorop te stellen. Je kan zelfstandigwerken en een eigen agendaopstellen en beheren. 

Je beheerst de techinsche aspecten van: 

Shopify
Google
Facebook & Instagram

Een extra troef is een basis grafische design skills.

Profiel

Bruis je van inspiratieen motivatie? Ben je een creatievestagair die flexibelen zelfstandigkan werken en de geleerde theorie graag eens in de praktijkwil uitvoeren? Then we have a match!

We bieden aan

Een kans om mee te springen in een startup verhaal en de mogelijkheid om jouw eigen stempel te drukken! Je werkt samen met ons in eenklein teamen dit in een (hopelijk toch) aangename omgeving. 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stage Marketing & Sales

  BeerSelect BVBA Stage
  9051 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Marketing Internship

  The Ice Crime Factory Stage
  9051 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds