Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Delhaize

Stage bij Delhaize - Departement Affiliates

Bedrijfsomschrijving

Met meer dan 15.000 medewerkers en een omzetcijfer van 4,9 miljard euro neemt Delhaize België een unieke plaats in op de distributiemarkt. Delhaize België maakt deel uit van Delhaize Groep die ongeveer 158.000 medewerkers in 10 landen tewerkstelt en actief is op 3 continenten.

Ons Belgisch netwerk telt 853 winkels en 7 verschillende winkelconcepten: Delhaize-supermarkt, AD Delhaize, City Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go, Tom&Co en Red Market. Elk biedt een unieke winkelervaring en een service van hoogstaande kwaliteit.

Door middel van ons uitgebreid assortiment van meer dan 23.000 producten en 6 verschillende huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) slagen we er in te beantwoorden aan de behoeften van elke klant.

Functieomschrijving

Interesse in de werking van een AD Delhaize of een passie voor vastgoed? Dan ben je hier aan het juiste adres. In functie van jouw opleiding en specialiteit neem je deel aan één van de activiteiten binnen ons departement Affiliated Retail & Real Estate.

De aangesloten winkels AD, Proxy en Shop&Go vormen een belangrijk deel van de toekomst van Delhaize. Wij ondersteunen hen door middel van periodieke en relevante opleidingen, continue uitwisseling van best practices, de vereenvoudiging van processen en het delen van product expertise.

Delhaize is de grootste eigenaar in vastgoed van alle retailers. De afdeling Real Estate beheert de panden die we huren of in eigendom hebben.

Eens je onze tools goed beheerst en een duidelijke kijk hebt op onze bedrijfsomgeving, kan je zelfstandig jouw projecten beheren. Je verleent steun aan verschillende teams waardoor je de verschillende facetten van ons beroep leert kennen.

Indien je graag je eindwerk linkt aan jouw stage, laat het ons dan weten en we analyseren wat mogelijk is.

Profiel

- Je volgt een Bachelor- of Masteropleiding
- Je hebt goede analytische en interpersoonlijke competenties
- Je hebt interesse in de wereld van de retail
- Je bent flexibel, een plantrekker en leergierig
- Je hebt een goede talenkennis (FR-NL-ENG)
- Je hebt zin om te groeien en jouw professionele competenties te ontwikkelen

We bieden aan

Delhaize biedt gemotiveerde en gepassioneerde studenten de unieke mogelijkheid om ervaring op te doen door de integratie in één van haar departementen en dit gedurende minimum 3 maanden. Als stagiair neem je deel aan interessante projecten in een dynamische en professionele omgeving. Een werkelijke ontdekkingsreis in één van de grootste Belgische ondernemingen in de retailsector.
Met andere woorden, wij bieden jou een springplank voor jouw carrière!

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages