Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Gent

DP World Antwerp

Stage communicatie Deurganckdok

Bedrijfsomschrijving

DP (Dubai Ports) World Antwerp laadt en lost containers van over heel de wereld en vervult op die manier een belangrijke functie als schakel tussen rederijen en het transport via weg, water en spoor. Op onze terminal is het bijgevolg een komen en gaan van vrachtwagens, spoorverkeer, binnenschepen en zeereuzen.

Functieomschrijving

Zin om de boeiende havenwereld te leren kennen? Als stagiair op de communicatiedienst van DP World Antwerp word je mee ingeschakeld voor de dagelijkse opvolging en het beheer van onze diverse interne en externe kanalen voor medewerkers, havenarbeiders, technici en andere stakeholders. Je publiceert content op onze website en plaatst nieuwe berichten op onze social mediakanalen, intranet en tv-schermen. Daarnaast werk je mee aan interne nieuwsberichten, persberichten en teksten voor het personeelsmagazine ‘DP Words’. Je biedt ook ondersteuning bij de organisatie van evenementen, zoals de Vlaamse Havendag.

Profiel

  • Je bent student (Bachelor of Master) in een communicatierichting.
  • Je bent leergierig en hebt een vlotte pen.
  • Je hebt zin voor initiatief en brengt ook zelf ideeën aan.
  • Je kunt zelfstandig en punctueel werken.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  • Een extra troef is een basis in grafisch design.

We bieden aan

Een uitdagende en veelzijdige stage bij een toonaangevende, internationale speler in de havenwereld. Een uitgebreide werkervaring en de kans om volop je talenten en capaciteiten te ontwikkelen. Tijdens je stage word je intensief begeleid door de communicatiecoördinator. De duur van de stage is onderling overeen te komen.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn