Terug naar alle stages

Job placeholder

Stage

Gent

Randstad Belgium NV

STAGE CONSULTANT

Bedrijfsomschrijving

Als grootste Belgische speler op de uitzendmarkt beschikt Randstad over klanten in de meest uiteenlopende sectoren, van multinational tot KMO.

Onze vestiging is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Bij Randstad Sint-Denijs-Westrem  rekruteren en selecteren we bedienden voor onze gespecialiseerde divisies : Office (marketing, human resources, logistiek, administratie, enz) of Finance & Accounting (boekhouders, controllers enz) of Callforce Customer Services (commerciële binnendienst, klantendienstmedewerkers enz) of Medical (verpleegsters, personal coaches enz).

 

 

 

Functieomschrijving

Je hebt tal van contacten zowel met kandidaten als met HR diensten van onze klanten. Hieronder vind je een korte samenvatting van wat jouw takenpakket zal inhouden. 

We coachen je in vacatures plaatsen op rekruteringswebsites, afnemen van sollicitatiegesprekken, toepassen van de STAR-techniek. In overleg met de consultants maak je een verslag waar je de vaardigheden van je kandidaat op basis van de testresultaten, competenties duidelijk overbrengt aan onze klanten.

Via ons specifiek rekruterings- en screeningsproces zorgen wij ervoor dat wij de juiste kandidaten plaatsen bij onze klanten.

 

Profiel

Je bent een hogeschoolstudent of volgt een universitaire opleiding. 

Jij laat je gedurende je stage kennen als een contactvaardig, autonoom, stressbestendig persoon. Wij staan je bij met een persoonlijke coach, een takenpakket op maat en de nodige feedback, zo hoor je eens van een ander hoe goed je bent en waar je kan bijsturen. 

 

We bieden aan

Een opleidingsprogramma op maat van je stage.

Op het einde van je stage heb je het rekruterings en selectieproces van een bediende onder de knie.

Je komt terecht in een team van 14 toffe collega's.

Onze vestiging is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. 


 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • 2017-07-13
  =job.status_text

  HR Recruitment Assistant

  CrossInternational Stage
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds