Terug naar alle stages

Thumb

Stage

WILLEBROEK

TOYOTA MATERIAL HANDLING

Stage finance

Bedrijfsomschrijving

Toyota is actief binnen heel Europa en biedt een volledig assortiment heftrucks en magazijntrucks zoals transpalletten, elektrische pallettrucks, elektrische stapelaars, orderpickers, reachtrucks, smallegangentrucks, industriële trekkers, elektrische vorkheftrucks, thermische vorkheftrucks, magazijnstellingen, lithium-ion en automatische oplossingen.

Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen zoals cold store, productie, retail en warehouses, transport en distributie en geluidsarme operaties.

Ondersteund door service en logistieke oplossingen zoals verhuur, tweedehands trucks, service en onderdelen, streven wij ernaar om de eerste keuze partner te zijn in oplossingen voor material handling. Met ruime ervaring in lean manufacturing zijn we trots om te producteren volgens het Toyota Productie Systeem.

Functieomschrijving

Ervoor zorgen dat Toyota Industries tijdig en correct de gevraagde financiële gegevens krijgt.

Tijdig en correct de interne rapportering verzorgen

Helpen bij het opmaken van de budgetten en forecast. Je Krijgt hiervoor de gegevens uit de verschillende afdelingen en verwerkt deze tot één samenhangend geheel.

Up-to-date houden van basisbestanden binnen M3 (behalve klanten & leveranciers).
Opvolgen link subsystemen binnen M3, gerelateerd aan de analytische boekhouding.

Up-to-date houden van grootboekrekeningen en analytische codes binnen M3.
Ad hoc opdrachten van de financiele dienst.

Profiel

Je bent een bachelor of master student in het laatste jaar. En hebt enige kennis of affiniteit met Finance . Je hebt een passie voor cijfers en beschouwt het als jouw missie om mee te kunnen draaien op een finance afdeling. Je kan keuzes maken en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, in het Nederlands. Bovendien ben je assertief genoeg om feedback te vragen. Je werkt vlot met MS office.Je kan rekenen op een stage waar je intensief begeleid wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

We bieden aan

Je kan rekenen op een stage waar je intensief begeleid wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Finance Stagiair

  Toyota Material Handling Europe Stage
  2830 Willebroek
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Customer payment follow up

  Apcoa Parkings Belgium Stage
  2610 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds