Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Edegem

Impact

Stage HR Consultant

Bedrijfsomschrijving

Uitzendbureau voor specialisten in techniek, bouw en office

IMPACT is een gespecialiseerd uitzendbureau met een hoofdkantoor in Hasselt. Ons doel? Met een persoonlijke aanpak, heldere focus en veel engagement en expertise werkgevers matchen met specialisten die op zoek zijn naar een job in de domeinen techniek, bouw of office. Zo dragen wij bij tot de succesvolle groei van ondernemingen en tot de professionele tevredenheid van de experts die via ons een job vinden.

IMPACT in cijfers

23 kantoren in België en 1 in Polen
een 125-tal medewerkers
2 diensten: interim en werving & selectie
2 concepten: lokale en internationale werving
3 focusdomeinen: techniek, bouw, office
1250 uitzendkrachten dagelijks tewerkgesteld
70.000.000 euro omzet in 2018

Interim én werving & selectie

IMPACT is de ideale partner voor werkgevers die willen samenwerken met een specialist in interim en werving & selectie, en voor kandidaten die op zoek zijn naar een job die helemaal past bij hun vaardigheden en persoonlijkheid. We onderscheiden ons als uitzendbureau door altijd te gaan voor kwaliteit. Om de beste profielen te vinden, kijken we niet alleen lokaal, maar ook internationaal. We werken samen met buitenlandse partners om specifieke kandidaten te rekruteren voor lokale tewerkstelling. IMPACT is VCU-gecertificeerd en lid van Federgon.

Zusterbedrijf van NOVA Engineering en Talent Link

IMPACT is een zusterbedrijf van NOVA Engineering en Talent Link. NOVA Engineering is gespecialiseerd in de werving en selectie van ingenieurs en technische profielen. Talent Link, opgericht in 2016 door An en Lien Schalley, focust op de werving & selectie van getalenteerde, hooggeschoolde specialistische professionals.

 

Functieomschrijving

Als stagiaire-recruiter bij IMPACT ben je de sleutelfiguur tussen bedrijven en kandidaten. Je gaat op zoek naar sterke kandidaten via advertenties, jobsites, beurzen en andere kanalen, en belt hen op voor een kennismakingsgesprek. Verloopt de eerste telefonische screening goed? Dan plan je een face-to-face-interview met je kandidaat en match je hem of haar met de specifieke behoeften van onze klanten. In deze job zoek je bovendien proactief opportuniteiten en stel je  spontaan goede kandidaten voor. In overleg met je collega engageer je je om nieuwe klanten aan te trekken én om bestaande klanten warm te maken voor extra opdrachten. Kortom: je job als stagiaire-recruiter bij IMPACT is bijzonder gevarieerd en biedt heel wat boeiende uitdagingen. Je wordt in je werk ondersteund door een ervaren team van enthousiaste collega-recruiters. 

Ben je opzoek naar een stageplek waar je veel kan leren en ruimte hebt om jezelf te ontplooien? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

 

Profiel

Ben je iemand die gedreven en enthousiast is met een positieve ingesteldheid?

Iemand die inzichten heeft en kandidaten kan doorgronden?

Is het commerciële aspect in deze stageplek geen afschrikmiddel?

Kan je vlot van de ene taak naar de andere taak switchen? Maw, veel afwisseling...

Ben je zeker bereid om te leren op administratief vlak?

Dan ben jij waarschijnlijk een geschikte student om bij ons veel bij te leren en de leuke en spannende kant van onze sector te leren kennen.

 

We bieden aan

Wij bieden onze studenten de kans om alle aspecten van de job als HR Consultant te leren kennen.

Je maakt kennis met sociale wetgeving, allerhande bedrijven, het commerciële aspect, diepteinterviews, ... kortom te veel om op te noemen.

Daarnaast krijg je ook de vrijheid om eventueel je project/thesis/studie uit te werken in een deelaspect van onze sector.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  HR Stage in Antwerpen

  Crossbridge Stage
  2018 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Marketing Intern

  Loopcv Stage
  3000 Antwerp
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds