Terug naar alle stages

Job placeholder

Stage

Brussel

Food Expert bvba

Stage Online Marketing & Communicatie

Bedrijfsomschrijving

Food Empire Holdings (Food Empire) is een wereldwijd toonaangevend voedingsmiddelenbedrijf dat diverse convenience producten en dranken produceert en verkoopt. De producten van Food Empire worden geëxporteerd naar meer dan 60 landen in markten zoals de Europese Unie, Rusland, Oekraïne, Kazachstan, China, het Midden-Oosten en de VS. De groep heeft haar hoofdkantoor in Singapore en staat er genoteerd op de beurs. Verder heeft het 18 kantoren over de hele wereld, waaronder één in België ter ondersteuning van de marketing en logistiek in heel Europa. Food Empire produceert en verkoopt een verscheidenheid aan oosterse en niet-oosterse diepvriessnacks onder de respectievelijke merknamen OrienBites en Food Empire Food Services.

Food Empire , Europa, heeft vanuit de hoofdzetel in europa een focus op frozen fingerfood. www.orienbites.be

Het behoud van de authenticiteit van het eten is het kenmerk van OrienBites’ Aziatische keuken. Food Empire Food Services staat hoofdzakelijk voor een veel bredere keuken, waaronder mediterraans, Mexicaans en tal van andere keukenstijlen. Ons doel is om onze klanten te bedienen met een exotisch product met authentieke smaak en met een probleemloze voorbereiding. De verschillende bereidingswijzen zoals magnetron, stomen, bakken, grillen en barbecue, bieden hen vooral meer gebruiksvriendelijkheid.

Onze producten worden voornamelijk verkocht aan food service (horeca) en worden verdeeld via onze gewaardeerde groothandel en distributiepartners. Bij Food Empire kunnen wij in onze moderne productie-installaties grote volumes verwerken. Onze focus ligt op het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie, vanaf de bestelling tot aan de levering. Onze deskundige mensen produceren, verpakken en verzenden uw product rechtstreeks naar u.

Wij begrijpen dat loyaliteit aan onze klanten begint met de kwaliteit en consistentie van een product. Onze nauwgezette aandacht voor detail zorgt ervoor dat elke doos of zak van dat specifieke product iedere keer dezelfde goede smaak heeft. U zult het volste vertrouwen hebben in de kwaliteit van de ingrediënten en consistentie van het afgewerkt product.

[About2] Al onze fabrieken zijn BRC / IFS en HACCP gecertificeerd. Na jaren van inspanning zijn wij in staat om “clean label” te bereiken voor de meeste van onze producten. Dit betekent dat onze producten worden vervaardigd zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, bewaarmiddelen, kunstmatige smaakversterkers en MSG. Gezond bewuste consumenten zullen worden verwend met een ruime keuze, gezien het grote assortiment aan producten onder onze beide merken OrienBites en Food Empire Food Services. We bieden ook de flexibiliteit om onze producten in uw private label te produceren.

Indien u meer informatie over onze wereldwijde activiteiten wenst, kan u terecht op onze internationale website www.foodempire.com.

Functieomschrijving

Food Empire met de commerciële entiteit Food Expert bvba ( www.foodempire.be ) te Hoeilaart is op zoek naar een vrouw/man die haar/zijn weg weet in marketing en communicatie en voor wie de sociale media geen geheimen meer kennen. 

Binnen het team zal je instaan voor onze online communicatie: opmaken van het online communicatieplan en posten van berichten op sociale media, schrijven van blogartikels, engageren met (potentiële) klanten.

Daarnaast krijg je de kans om een communicatieplan/strategie uit te werken, die een onderdeel zal uitmaken van de marketingstrategie.

Omdat we altijd openstaan voor nieuwe ideeën en plannen, zal je ook af en toe betrokken worden bij andere domeinen.

 

Profiel

We zijn op zoek naar iemand die marketingtechnisch ondersteuning kan bieden bij de invulling en opmaak van de online media strategie. Aangezien je in nauw contact zal staan met het management en sales team, zijn een communicatieve en open persoonlijkheid uiteraard ook een pluspunt. 

Wat betreft de technische verwachtingen zijn we op zoek naar iemand met ervaring met en/of (wilde) ideeën rond:

·         Sociale media: Facebook,Twitter, Instagram, LinkedIn, Snapchat...

·         Schrijven van artikels

·         Uitdenken en uittekenen van een communicatieplan

·         Uitwerken van marketingcampagnes

·         Pluspunt: design skills
 

We bieden aan

Een uitdagende stage binnen internationale organisatie sterk in de voedingssector, waarbij je met deze stage een steentje kan bijdragen aan het succes van de organisatie.

Naast enkele vaste opdrachten krijg je ook de vrijheid om zelf ideeën aan te brengen en uit te werken.

Wijzelf zullen u bijstaan en begeleiden waar nodig. Autonomie en creativiteit worden hierin geapprecieerd.

Heb je interesse ? Laat het ons weten !

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages