Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Haacht

Sweet Little Belgium bvba

Stage: Online marketing manager

Bedrijfsomschrijving

Sweet Little Belgium is een jong bedrijf dat wordt geleid door 2 enthousiaste ondernemende dames, Emilie Wildiers en Hanne Machiels.

De guilty pleasures van Betty & Albert

Met Sweet Little Belgium lanceerden we in 2017 een nieuw merk: Betty & Albert, waarmee we België en nadien ook de rest van de wereld willen veroveren.

Betty & Albert is een Belgisch label dat koekjes en andere lekkernijen op de markt brengt, gemaakt van authentieke producten van eigen bodem. 

Bij Betty & Albert draait het allemaal om fun & guilty pleasures! Vrolijke kleurrijke verpakkingen, heerlijke producten (suiker, boter, the real stuff! Als je zondigt kies je beter voor iets wat echt lekker is...) en grappige campagnes en quotes.

Wie zijn wij?

Emilie is een commerciële duizendpoot, über sterk in het spotten van nieuwe trends, het uitwerken van nieuwe recepten en het analyseren van de haalbaarheid van nieuwe lanceringen.
CV: meer dan 10 jaar ervaring in het leiden van een productiebedrijf in de voeding.

Hanne is het creatieve marketing brein met een aanstekelijk enthousiasme, dat de wilde ideeën van Emilie omzet naar kant en klare totaalconcepten.
CV: 10 jaar ervaring in productontwikkeling, marketing en social media.

Betty & Albert zijn 2 grappige apen en de mascottes van ons merk. Zij houden van elkaar en van guilty pleasures en brengen met hun avonturen ons merk tot leven.

Onze ambities zijn groot: "Met Betty & Albert willen we de wereld veroveren!"
(te starten bij België uiteraard).

 

Wat kunnen wij jouw bieden?

Bij Betty & Albert combineren wij onze jaren ervaring in de bedrijfswereld met de vrijheden, geneugten en uitdagingen van het ondernemerschap.

Een nieuw merk van nul uit de grond stampen is een hele challenge en verloopt niet altijd zonder slag of stoot, maar elke stoot is een leerschool.

We laten ons hierbij omringen door personen met ervaring en organisaties die starters op weg helpen in de grote ondernemerswereld (zo zijn we geselecteerd door Netwerk Ondernemen en volgen we hier ook een intensief begeleidingstraject om ons bedrijf op korte termijn sterk te laten groeien).

Met z'n tweeën komen we tijd en handen tekort om alle taken en aspecten die bij een snel groeiend bedrijf komen kijken voor de volle 100% uit te werken. Daarom zoeken we enthousiaste studenten die bij ons ervaring willen komen opdoen en ons een handje te helpen in een aantal van deze taken.

Het voordeel om stage te doen in een kleine onderneming is dat je heel wat verschillende taken toegeschoven zal krijgen en heel veel eigen inbreng zal kunnen hebben, maar toch door ons persoonlijk voldoende gestuurd en gesteund zal worden.

Zowel Hanne als Emilie hebben uit hun vorige jobs ervaring in stagebegeleiding van studenten.

Zin om mee aan de wieg te staan van een bedrijf en een merk dat je binnen enkele jaren in alle winkelrekken van België zal zien liggen? Reageer dan zeker op onze stage-vacatures!

Functieomschrijving

Build the online community of Betty & Albert and raise it to an empire.

Profiel

 • Je bent een marketeer in hart en nieren met grote interesse in digitale campagnes op Facebook & Instagram.
 • Je hebt net als ons een zwak voor al wat mooi en lekker is & je bent een krak in mooie beelden vastleggen op de gevoelige plaat (of op je gsm met de nodige filters…).
 • Je studeert bij voorkeur Communicatiemanagement, Marketing of Digitale Marketing.
 • Je bent hands-on, ondernemend, en je levert top prestaties als er wat druk op de ketel staat.
 • Je zit vol frisse ideeën en hebt er een neus voor om deze over de verschillende digitale kanalen om te zetten in toffe campagnes.
 • Je hebt een vlotte pen en kan een boodschap perfect vatten in 140 karakters.
 • Een kennis van Photoshop en/of Illustrator is een plus.
 • Je bent beschikbaar voor een stage van minstens 10 weken.

Takenpakket:

 • Onze Facebook en Instagram hot maken, massa's volgers verzamelen en een mooie lijn trekken in onze online stijl.
 • Bij nieuwe productlanceringen helpen in de communicatie naar B2B-klanten en eindconsumenten.
 • Mee brainstormen naar zotte ideeën voor nieuwe campagnes en hoe we deze kunnen omzetten naar haalbare concepten.
 • Koekjes en chocolade eten à volonté.

Profiel

Enthousiaste en leergierige dames en/of heren met een achtergrond in communicatie:

bij voorkeur studenten Communicatiemanagement, Marketing of Digital Marketing

We bieden aan

Werken, leren, ontdekken en trial en error kansen krijgen in een jonge onderneming met 2 enthousiaste begeleiders aan je zijde!

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn