Terug naar alle stages

Job placeholder

Stage

Brussel

Pey Mey Diffusion

Stage Permanentie Brussels International Fantastic Film Festival

Bedrijfsomschrijving


BIFFF: Brussels International Fantastic Film Festival
Van 29 maart tot 16 April 2016 zal de 34ste editie van het BIFFF plaatsnemen. Diit genre festival gespecialiseerd in horror, sci-fi, thriller, fantasy films heeft sinds enkele jaren zijn vaste stek in de Bozar. Meer dan 100 gasten voor een selectie van 100 films. Tientallen randanimatie en 60 000 bezoekers maken van dit festival één van de grootste van België
 

Functieomschrijving

De permanentie is het kloppend hart van het Festival. 

Tijdens de maanden voor het festival bereid je de planning van de guests voor, de invitatielijsten, update je de site en de sociale media en werk je in groep aan diverse voorbereidende taken. 

Tijdens het festival ben je mee verantwoordelijk van het ontvangst van de gasten. Pro-activiteit, stiptheid en ordelijkheid zijn van uiterste belang. Opvolgen van de vrijwilligers, autopark, hotels en restaurants boeken en zoveel meer. 

Dit jaar willen we ook verder werken aan het verwelkomen van kansengroepen en zoeken we een stagiair die geïnteresseerd zou zijn om dit nieuwe project mee op te volgen. Taken zijn heel gevarieerd en houden o.a het volgende in: - op zoek gaan naar nieuwe partners - plan opstellen per doelgroep (kansengroepen, kinderen, senioren, beschutte werkplaatsen, ...) - opvolging van dossier - mede-organisatie van de kindermatinee en mogelijk andere voorstellingen.

Profiel

We zoeken liefst iemand die voeling heeft met het socio-culturele veld , studenten sociaal-cultureel werk ,agogen maar ook mensen die communicatie of toerisme hebben gestudeerd. Je bent flexibel, en kan je makkelijk verplaatsen in Brussel. Je bent vrij tijdens de periode van 29 maart tot 16 April en in de maanden ervoor kan je wekelijks naar de bureaus van het BIFFF komen. Passie voor film is een extra, maar dat kan je onderweg ook meepikken!

Tweetaligheid is een belangrijke vereiste , drietalig (NL, FR, ENG) is een sterk pluspunt.

We bieden aan

Wij bieden een gevarieerde stage aan waar je heel wat eigen verantwoordelijk hebt maar opgevolgd wordt door een team die al meer dan 30 jaar filmfestivals organiseert.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  STAGE - Design Assistant

  MyInternship.be Stage
  1000 BRUXELLES
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Event Assistant

  Master Switch Stage
  1050 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds