Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Wevelgem

Alpro

Stage: Project fruitverliezen in productie

Bedrijfsomschrijving

Alpro, de Europese plantaardige pionier van Danone, wil zoveel mogelijk mensen dichter bij een goede gezondheid brengen door gezonde en lekkere plantaardige voeding en dranken te produceren, op een manier die onze planeet respecteert. One planet. One Health.Onze heerlijke plantaardige producten worden gemaakt uit soja, amandelen, hazelnoten, cashewnoten, rijst, haver of kokosnoot. We willen mensen uitnodigen om mee te werken aan een gezondere wereld. Door de inspanningen die Alpro levert om maatschappelijke en ecologische doelstellingen te combineren met financieel succes, is Alpro bovendien gecertificeerd als B Corp.

Functieomschrijving

Je loopt stage in onze vestiging in Wevelgem. Je bent deel van het team, en werkt aan een project in de productie over fruitverliezen in de productie. Samen met een stagebegeleider, leer je de productieomgeving en het volledige productieproces kennen.

Als stagiair onderzoek je het productieproces en de daarbij aansluitende verliezen van de fruitcontainers. Je zal het hele productieproces leren kennen en je erin verdiepen. Containers met fruit worden aangesloten op de productielijnen, en verliezen te veel fruit tijdens het proces. Daarom zal je als stagiair een volledige analyse uitvoeren en verder onderzoeken hoe dit probleem kan worden opgelost, en hoe de kosten op deze manier kunnen dalen. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid spreken we samen af hoe lang je bij ons stage kan lopen.

Profiel

Als stagiair typeren de volgende kenmerken jou:

  • Je studeert binnenkort af als Bachelor of Master in Bio-ingenieur, of hebt een achtergrond binnen de kwaliteit.
  • Vlotte communicatie in vloeiend Nederlands. Engels/Frans is een troef.
  • Je bent leergierig.
  • Zelfstandig werken schrikt je niet af.
  • Proactief werken en initiatief nemen.
  • Je bent bereid om enkele dagen in de week aan het project te werken (periode te bespreken).

We bieden aan

We bieden een boeiende stageplaats in een internationaal groeiend bedrijf met een dynamische cultuur en een collegiale sfeer.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn