Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Antwerpen

Fasttranslator

Stage Project Management

Bedrijfsomschrijving

Vertaalbureau Snelvertaler, internationaal onderdeel van Fasttranslator en daarmee één van de grootste vertaalbureaus in Europa, werkt vanuit diverse kantoren in Europa. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en hoge kwaliteit vertaalwerk. Die kwaliteit bereiken we door ons enthousiaste team van projectmanagers en accountmanagers. Ons klantenbestand is net zo divers als ons team en dat maakt het werken bij Snelvertaler leuk en verrassend.

Functieomschrijving

Stage projectmanagement in de vertaalbranche (Antwerpen)

Bij Snelvertaler ben jij aan het juiste adres om als stagiair(e) ervaring op te doen binnen een vooraanstaand internationaal vertaalbureau.

Dit ga je doen

Tijdens je stageperiode zal je kennismaken met alle aspecten van projectmanagement. Van klantaanvraag tot aan de levering van de vertaling, van het omgaan met verschillende formats en systemen tot aan contact met vertalers en tolken wereldwijd! Je zal leren over de verschillende soorten aanvragen die binnenkomen bij vertaalbureaus en natuurlijk ook om leren gaan met de hectiek van projectmanagement. Je zal zelf opdrachten op gaan pakken onder begeleiding van een ervaren projectmanager.

Dit verwachten wij van jou

Je studeert momenteel bedrijfskunde, journalistiek, communicatie, taalwetenschap, (commerciele) economie, marketing, taalstudie of (international) management
Je hebt affiniteit met de vertaalbranche
Je bent klant- en kwaliteitgericht
Je vind het interessant om in een internationale organisatie ervaring op te doen
Je bent communicatief vaardig en beheerst naast de Nederlandse taal en de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Franse taal is een pré.
Je bent woonachtig in de omgeving van Antwerpen (Let op! Kandidaten uit Nederland die bijvoorbeeld in Breda wonen zijn van harte welkom kennis met ons te maken!)

Dit mag je van ons verwachten

Een veelzijdige en uitdagende functie
Ervaring opdoen binnen een internationale organisatie
Ontwikkelingsmogelijkheden 

Over Snelvertaler

Vertaalbureau Snelvertaler, internationaal onderdeel van Fasttranslator en daarmee een van de grootste vertaalbureaus in Europa, werkt vanuit diverse kantoren in Europa. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en hoge kwaliteit vertaalwerk. Die kwaliteit bereiken we door ons enthousiaste team van projectmanagers en accountmanagers. Ons klantenbestand is net zo divers als ons team en dat maakt het werken bij Snelvertaler leuk en verrassend.

Meer weten en solliciteren

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren en zou je graag met ons willen kennismaken. Neem dan gerust contact op met Seija Smets, Manager Belgium, of met Jeffrey Vreugdenhil, HR Manager.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Profiel

Stagiair(e)

We bieden aan

Een interessante stage binnen een internationale organisatie.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn