Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Berchem

FCR Media

Stage Sales Representative

Bedrijfsomschrijving


FCR Media Belgium is marktleider in digitale oplossingen voor zelfstandigen en kmo’s.  We helpen hen groeien door de vindbaarheid te vergroten op het internet en sociale media. Ons team van ervaren experten maakt daarom elke dag websites, video’s, Google- en Facebookadvertenties en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook eigen producten en beschikken we momenteel over het grootste productgamma op de markt.

Ben je klaar voor een uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan zeker verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair met een natuurlijke commerciële flair om de markt van de digitale communicatie verder te veroveren. Je kan starten met een stagecontract van 2 maand. Indien dit de job is waar je naar op zoek bent dan bieden wij jou na de stage periode een vaste betrekking aan. 

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van digitale marketingproducten van FCR Media in de aan jou toegekende regio. Je prospecteert op basis van door marketing gegenereerde leads in combinatie met je eigen zoekacties & initiatieven.

Je krijgt de kans om van een eerste commerciële job te proeven, je skills bij te schaven en vooral je steentje bij te dragen aan de uitbouw van FCR Media.

Tweemaal per week plan je telefonisch afspraken met prospecten.

De andere dagen bezoek je potentiële klanten, je identificeert hun noden, informeert hen over het aanbod en stelt hen onze producten voor.

Eens een verkoop is afgerond, wordt in samenwerking met de binnendienst de oplossing tijdig en correct opgeleverd rekening houdend met de specifieke behoeften van de klant.

Profiel

 • Je kan met je enthousiasme, empathie en de typische nieuwsgierigheid van een goede hunter de juiste doelgroepen identificeren om waardevolle leads te genereren.
 • Je benadert 2 dagen per week je prospecten telefonisch (cold calling), waarvoor je ten alle tijden een goede ijsbreker klaar hebt
 • Tijdens je klantenbezoek ben je bestand tegen weerstand, steeds voorbereid en kan je een nee omzetten in een ja
 • Je bent in staat om snel resultaten te boeken en je verliest nooit focus. Je dag is pas goed wanneer je een nieuwe klant overtuigd hebt
 • Je hebt affiniteit met digitale marketing
 • Jouw persoonlijkheid matcht met de FCR Mediafilosofie: positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht
 • Je hebt een Rijbewijs B op zak

We bieden aan

 • Een uitdagende functie waar je omringd wordt door creatieve geesten met gevoel voor humor
 • Team van ervaren en gepassioneerde medewerkers die graag jouw skills willen aanscherpen
 • Jij hoeft alleen je vaardigheden, waarden en persoonlijkheid mee te brengen. In ruil bieden wij je traject met een commerciële opleiding en coachen we jou in de praktijk.
 • Je komt terecht in een dynamische markt, de digitale wereld staat geen dag stil
 • Aantrekkelijk salarispakket incl. 13e en 14e maand, een wagen, gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering en meer dan 30 dagen vakantie per jaar
Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages