Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Denderleeuw

HD Ledshine

Stage: Videotechniek

Bedrijfsomschrijving

HD Ledshine is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in ledschermen van hoge kwaliteit. Ledschermen op events verbeteren niet alleen de visitor experience, als je goede kwaliteit op de juiste manier inzet kunnen ze ook de dynamiek en innovatieve look van het event een duwtje in de rug geven.

Het bedrijf biedt zowel ready-to-go efficiënte oplossingen aan als oplossingen volledig op maat en geïntegreerd in elk type structuur. Alles kan natuurlijk volledig geïndividualiseerd worden, van design tot resolutie en formaties. 

De meest efficiënte oplossingen in het gamma zijn de mobiele schermen. Snelle op- en afbouwtijden, een minimum aan crew en een heel clean design zonder storende elementen rondom het scherm. HD Ledshine biedt ze aan in allerlei formaten van 24m² tot 144m² - waarmee ze ook het grootste exemplaar ter wereld bezitten. 

Op zoek naar een high quality scherm op jouw event of locatie? HD Ledshine is uw partner! 

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een assistent Videotechniek! 

  • Klein team waarbij je véél kan bijleren 
  • Voorbereiden van Events, materiaal testen en kwaliteitscontroles uitvoeren
  • Ga mee naar allerlei events en sta in voor het goede verloop van het videogebeuren
  • Zoek samen met het team naar de beste technische oplossing voor elk project en zet het om in realiteit. 

Profiel

  • Probleemoplossende denker
  • Zelfstandige mindset
  • Kennis over VIDEO (specifiek LED niet vereist)
  • 9-to-5 is voor jou voorbijgestreefd

We bieden aan

Een leuke stageplaats in een klein team waarbinnen veel mogelijkheden zijn om bij te leren en te groeien!

Kazi vacature scan

Dit zijn de waarden en teamrollen die voor deze vacture belangrijk zijn. Doe onmiddellijk de Kazi-test om te zien of deze bij jou aansluiten.

Teamrollen

Doelgerichte uitvoerder
Een doelgerichte uitvoerder focust op het vinden van oplossingen en het bereiken van de gestelde doelen. In een groep is hij/zij geneigd om te focussen op wat er moet gebeuren op korte termijn.
Visionair/strateeg
Een visionair/strateeg heeft een duidelijke visie over de toekomst en de richting die men uit moet. In een team neemt hij/zij de taken die de groep doet kritisch onder de loep met betrekking tot lange termijn relevantie.

Werkwaarden

Harmonieus
In deze job dient de medewerker procedures, afspraken of werkwijzen nauwkeurig na te leven. Er is een duidelijke taakomschrijving en de medewerker ontvangt regelmatig feedback over zijn/haar prestaties door middel van gestructureerd overleg. De medewerker heeft voornamelijk contacten binnen de eigen organisatie en deze zijn informeel van aard.
Resultaatgericht
In deze job staat het boeken van resultaten voorop. De medewerker draagt veel verantwoordelijkheid over het uiteindelijk afgeleverde product of dienst. Zijn/haar beslissingen hebben een impact op de organisatie of op anderen.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn