Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Assenede

Indaver

Stage Waterzuivering

Bedrijfsomschrijving

Indaver, toonaangevend in duurzaam afvalbeheer

Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

Functieomschrijving

Op de locatie Hoek, Terneuzen beschikt Indaver Industrial Waste Services (IWS) over een volledige dienstverlening voor tankcleaning en de reiniging van procesapparatuur. Daarnaast is er ook een gespecialiseerde waterzuiveringsinstallatie waar het afvalwater wordt verwerkt.

Ter verbetering van deze waterzuiveringsinstallatie en een verdere verwijdering van specifieke componenten, alsook het hergebruik van het gezuiverd water op onze eigen site, onderzoeken we de mogelijkheid voor een extra nabehandeling. In het kader hiervan bieden we een stageopdracht aan.

Tijdens je stageopdracht onderzoek je zowel de technische haalbaarheid voor de extra nabehandelingstechniek op het afvalwater (focus op omgekeerde osmose). Je houdt hierbij eveneens rekening met het economische aspect. Je doet marktonderzoek en neemt contact op met mogelijke leveranciers. Je overlegt intern de verschillende pistes met alle betrokken partijen. Afhankelijk van de duur van je stage wordt je betrokken bij de implementatie van het project.

Profiel

Ben jij onze ideale kandidaat?

  • Je volgt een masteropleiding Biotechnology, Bio-ingenieur (optie chemie of milieu) of een specialisatie omtrent waterbeheer.
  • Je hebt een goede basiskennis omtrent waterzuivering.
  • Je bent zelfstandig, ondernemend en analytisch.
  • Je kan je minimaal 4 weken vrij maken voor een stage te Terneuzen.

We bieden aan

Je komt terecht in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf waar je een veelzijdige stage kan doen in een dynamische en afwisselende omgeving.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn