Terug naar alle stages

Thumb b3b79e80036c641043efe7790929ae21134b3614

Stage

Antwerpen

Qiwie

Stageplaats Boekhouding ( Stageplaats Antwerpen ) bij Qiwie

Bedrijfsomschrijving

Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie.

We zijn in 2010 ontstaan door de samenwerking tussen een HR Manager, een Recruitment Consultant en een Marketing Manager. Alle 3 waren we op zoek naar objectief marktadvies en concrete facts & figures in rekruteringscommunicatie.

Talent is dé hoeksteen van elke gesmeerd lopende organisatie, maar het juiste talent vinden is niet altijd even makkelijk. Net dat is onze sterkte: bedrijven en kandidaten in contact brengen.

Vandaag bestaat ons team uit 12 jonge en dynamische specialisten. We beheren een klantenportefeuille van boven de 200 verschillende bedrijven waarvoor we al meer dan 1000 campagnes uitbouwden. Qiwie gidst bedrijven door het web van jobsites, vaksites, social media, print media en alle andere mogelijke online en offline  communicatiekanalen. 

Steeds meer mensen zoeken een nieuwe job via het internet. Online rekrutering wordt belangrijker en het is noodzakelijk om vacatures via de juiste kanalen zichtbaar te maken. Ook de manier waarop er geadverteerd wordt in job, regionale en nieuwskranten evolueert continu en vergt een bepaalde kennis en kunde. Qiwie creëert doeltreffende online en print rekruteringscampagnes die de jobadvertenties en het employer brand van zijn klanten tot bij de juiste kandidaten brengt. We werken samen met kleine, middelgrote en grote bedrijven en onderhouden relaties met recruitment-, media-, reclame- en marketingbureaus. Wij adviseren deze organisaties en hun opdrachtgevers over hoe ze de juiste middelen voor hun rekruteringscommunicatie kunnen inzetten.

Wij nemen onze klanten heel wat werk uit handen, we gaan recht op hun doel af en we zijn voordeliger dan een interim- of wervings- en selectiebureau. Als enige speler in België doen we voortdurend objectief marktonderzoek. Door de hands-on ervaring van alle Qiwie medewerkers is onze marktkennis vele malen groter dan die van elke andere organisatie in rekruteringscommunicatie.

Een leegte opvullen in bedrijven is onze uitdaging en daar hebben we altijd een pasklaar antwoord op.

Functieomschrijving

Als Stagiaire Boekhouding word je betrokken bij de verscheidene taken van het administratief en financieel gebeuren van een KMO:

  • Deelnemen aan en uitwerken van verschillende boekhoudingsprocessen binnen het departement.
  • Beheren en aanvullen van interne processen.

Profiel

  • Hogere opleiding in Boekhouding
  • Stage van minstens 3 maanden
  • Je spreekt Nederlands of Frans, erg goede kennis van de tweede landstaal
  • Communicatief, sociaal, vlot en energiek
  • Georganiseerd in zijn werk en nauwgezet
  • Flexibel

We bieden aan

  • Een stage in een zeer dynamische en vooruitstrevende onderneming die kwaliteit en professionalisme hoog in het vaandel draagt.
  • Begeleiding van Professionals in HR.

Keywords
Stageplaats Boekhouding ( Stageplaats Antwerpen ), Station Centraal, Boekhoudkundig Dossierbeheerder, Boekhouder, Accountant, Boekhouding, Bediende Boekhouding, Boekhoudkundig Medewerker, Bediende Accountantskantoor, Medewerker Boekhoudkantoor, Financieel Bediende, Bachelor Accountancy fiscaliteit, Graduaat boekhouden, TEW, Economics, Economie, Economical, Finance, Financieel, Budget, Financial Projects, SAP, Powerpoint, Excel, SAP, Financier, économie, Accountant, Financier, Financiën, Business Analyst, Economique, Economics, Econoom, Fiscaliteit, Accountancy, Boekhouding, Boekhouder, Comptabilité, Audit, Audits, Auditor, Financial, Investering, Budgettering, Forecast, Forecasting, Bedrijfsrevisor, Bedrijfseconomie, Gestionnaire dossiers, Dossierbeheerder, Boekhoudkantoor

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages