Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Gent

iDROPS

Stagiair communicatie gezocht!

Bedrijfsomschrijving

iDROPS is een sociaal innovatiebureau. Als creatief collectief pakken we maatschappelijke vraagstukken aan. Van facilitatie tot creatie; van denken tot doen. We werken multidisciplinair en zien cultuur en digitaliteit als dé tools voor positieve verandering. Daarbij plaatsen we ‘the power of people’ centraal. Samen ontwikkelen we duurzame resultaten voor een leefbare 21ste eeuw. Dicht bij huis en over de grenzen heen.

Functieomschrijving

- Design van templates, uitnodigingen, presentaties, campagnes, project materiaal...

- De communicatiestrategie uitwerken en implementeren i.s.m. de communicatiecoördinator. 

- Project communicatiestrategie en -plan opmaken, en dit samen met de projectcoördinatoren en themaverantwoordelijken bespreken en uitwerken, eventueel i.s.m. freelancer en/of communicatiecoördinator.

- Het overzicht van de projectcommunicatie bijhouden en voorleggen aan de themaverantwoordelijken en projectcoördinatoren.

- Evalueren van de projectcommunicatie.

- Het visuele en storytelling design uitvoeren van de organisatie i.s.m. communicatiecoördinator, m.a.w. de look & feel van !DROPS bewaken en dit ook tot uiting laten komen in o.a. de projecten en opdrachten.

- Redactie van de website, newsletter, jaarverslag, rapporten enz.

- Communicatiecampagnes opzetten samen met de verantwoordelijken voor events, projecten, opdrachten, campagnes… en deze uitwerken i.s.m. communicatiemedewerker.

- Beheren van contactenlijsten en deze uitbouwen.

- Social media levendig houden.

Profiel

Wij zoeken hiervoor een enthousiaste stagiair die interesse heeft voor sociale innovatie en op zoek is naar een stage binnen een communicatierichting aan de hogeschool of universiteit.
Je kan starten in 2021.

We bieden aan

Zoek jij nog een uitdagende stageplek met verantwoordelijkheid in de sociale sector? Lees hier dan verder!

Onze communicatiecoördinator kan zeker ondersteuning gebruiken in zowel het uitvoerende communicatiewerk als ook een tweede brein om mee te denken aan de langetermijn communicatiestrategie van !DROPS.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages