Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Evere

Sonemos Media

Stagiair(e) Digital Marketing bij Sonemos in Evere

Bedrijfsomschrijving

Sonemos Media is een hip bedrijf gespecialiseerd in digital marketing en advertising. We begeleiden en helpen bedrijven bij het lanceren van hun product/merk op Amazon. Daarbij geven we zelf ook opleidingen in de vorm van workshops en masterclasses.

Functieomschrijving

Als stagiair(e) krijg je bij Sonemos Media veel verantwoordelijkheid. Je beheerst de sociale media pagina's, plant de agenda in, beheert de mailbox, werkt zelf ook actief mee aan klantgerichte projecten, overleg je business strategieën, deel je mee aan meetings en workshops,... Met andere woorden: een diverste stage met veel afwisseling! 

Profiel

We zijn op zoek naar studenten in communicatie-, marketing-, officemanagement, of een andere richting die hier dicht bij leunt. Iemand die kan werken met Excel, Word, en Powerpoint. Bovendien wordt er in 3 talen gecommuniceerd: Engels, Frans en Nederlands, we verwachten van jou dat je minstens 1 taal goed beheerst. Je kan voor een periode van minstens 3 maanden stage lopen en bent zo snel mogelijk beschikbaar.

We bieden aan

We bieden een toffe werkplek aan in een omgeving met andere bedrijven waardoor veel kennis uitgewisseld kan worden. Stage lopen bij Sonemos is stage lopen bij een bedrijf met waarden en normen gericht op welzijn van het individu en succes van het bedrijf.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Internship Marketing

  Zerocopy Stage
  1000 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds 
 • =job.status_text

  STAGE - Design Assistant

  MyInternship.be Stage
  1000 BRUXELLES
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds