Terug naar alle stages

Thumb

Stage

GENT

Manpower

stagiair(e) Manpower Onsite Katoennatie

Bedrijfsomschrijving

Voor onze Manpower-vestiging onsite bij Katoennatie in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) 

Functieomschrijving

Je staat in voor een professioneel onthaal van onze uitzendkrachten en kandidaten op afspraak, en bent een eerste telefonisch aanspreekpunt voor binnenkomende oproepen. Daarnaast geef je administratieve ondersteuning aan het kantoor en help je mee de juiste persoon bij de juiste vacature te zoeken. We kunnen je takenpakket aanpassen op basis van je opleiding en verwachtingen.

Profiel

Ben je een enthousiaste, gemotiveerde student en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats in de HR-sector? Heb je een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Engels? Heb je interesse in de boeiende wereld van HR en ben je een echte teamplayer? Ben je stressbestendig en kan je gemakkelijk multitasken? Dan ben jij de stagiair(e) die we zoeken!

We bieden aan


Wij bieden je een leerrijke stageplaats met ruimte voor eigen initiatief en een zeer gevarieerd takenpakket met administratieve taken en sociaal contact. Stageperiodes kunnen besproken worden. Wij werken van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar, er is tevens vervoer voorzien vanuit Gent Dampoort. Het gaat hier om een onbezoldigde stage. Heb jij interesse? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!
 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  uitzendconsulent

  LINK 4 JOBS Stage
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • 2016-11-02
  =job.status_text

  Administratieve stagiaire

  Daaoust NV Stage
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds