Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Bank Degroofpetercam

Stagiair in communicatie en HR

Bedrijfsomschrijving

Bank Degroof Petercam is een onafhankelijke financiële instelling die als referentie geldt en die op basis van een geschiedenis die teruggaat tot 1871 ten dienste staat van private en institutionele beleggers en organisaties.

De groep, met hoofdkantoor in Brussel, stelt 1.400 professionals tewerk in kantoren in België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Duitsland, Italië en Hongkong.

Onze cliënten genieten van een kwalitatief hoogstaand en uniek dienstenaanbod van private banking, institutioneel vermogensbeheer, investment banking (corporate finance en financiële intermediatie) en asset services.

We beheren meer dan 50 miljard euro activa voor private beleggers en families, bedrijven, openbare en bedrijfspensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties.

 

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een stagiair vanaf de maand oktober voor een 8-tal weken om te werken op de structurering van ons nieuw HR intranet en er een "employee experience" van te maken.

 

Profiel

Je bent een student die gepassionneerd is van zowel communicatie en HR en benieuwd hoe aan een interessante " employee experience" op te bouwen in een Bankomgeving

We bieden aan

Een leerrijke ervaring in een veranderende omgeving.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stagiaire en RH

  Santander Consumer Bank SA Stage
  1040 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Human Ressources Internship

  Degroof Petercam Stage
  1040 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds