Terug naar alle stages

Thumb a384ba5a6ce3908ddc2c705e225d2e353d929464

Stage

Gent

Eccoproducts

Stagiair marketing bij Eccoproducts

Bedrijfsomschrijving

ECCO Products is een Belgische productontwikkelaar en fabrikant van innovatieve en gebruiksvriendelijke producten voor de buitenomgeving met een sterke toegevoegde waarde voor de private en publieke ruimte en wil een trendsetter zijn op Europees niveau.

ECCO Products doet een constante analyse van de markt en gaat steeds verder in het ontwikkelen van intelligente producten. We houden de volledige flow in eigen beheer (van ontwikkeling tot verkoop) en kunnen dan ook zelf strenge kwaliteitsparameters toepassen.
Voor de verdeling van onze producten doen we een beroep op een selectief netwerk van verdelers die onze producten over heel Europa op de markt brengen. Dit commerciële netwerk wordt ondersteund door sterke en vernieuwende marketingtools.

Functieomschrijving

Je werkt in een klein en hecht team waarbij je de sales & marketing bijstaat. Je gaat actief op zoek naar nieuwe prospecten en benadert deze telefonisch. Je krijgt daarnaast diverse taken zodat je je kennis en ervaring op vlak van sales & marketing verder kan uitbreiden. Aangezien wij een kleine KMO zijn, volg je de ontwikkeling van de bedrijfsstrategie op de voet. 

Je komt tot slot terecht in een persoonsgerichte onderneming met een mooie ecologische visie.

 

Profiel

Je bent een communicatieve en dynamische student. Je wil graag bijleren en stelt je open voor nieuwe ervaringen en producten

We bieden aan

Een interessante stageplaats waar je marketing van A tot Z kan volgen. Een aangename en jonge bedrijfscultuur.

 

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stagiair E-commerce

  Lidl Belgium & Luxemburg Stage
  9820 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle studie niveaus Statuut: