Terug naar alle stages

Thumb

Stage

BRUXELLES

Billy bike

Stagiaire en Marketing/Communication

Bedrijfsomschrijving

Billy est une entreprise de mobilité partagée, qui propose des vélos éléctriques en free-floating à Bruxelles.

 

Billy biedt elektrische deelfietsen aan in Brussel.

 
 

Functieomschrijving

Nous recherchons un(e) stagiaire en communication. Les tâches attribués sont diverses :Gestion des réseaux sociaux, développement de la stratégie et de supports de communication, démarche des institutions publiques et des entreprises, gestion des partenariats, organisation d’événements, ...

 

We zijn op zoek naar een communicatie-stagiair. De toegewezen taken zijn divers:Beheer van sociale netwerken, ontwikkeling van de communicatie strategie en uitwerking hiervan, contact met openbare instellingen en de bedrijven, beheer van partnerships, organisatie van evenementen, ...

Profiel

Nous recherchons un(e) stagiaire autonome, qui parle et écrit en Français, Anglais et Néerlandais. Une bonne maîtrise de photoshop & Illustrator est un gros plus!

 

We zijn op zoek naar een zelfstandige stagiair, die vlot in het Frans, Engels en Nederlands spreekt en schrijft . Een goed niveau van photoshop & Illustrator is een groot pluspunt!

We bieden aan

Une expérience dans une startup qui détient un rôle central  dans une industrie qui est en pleine révolution, ce qui est synonyme de nouveaux challenges à résoudre en équipe chaque jour, de réflections stratégiques, et beaucoup de liberté d’expérimentation.

 

Een ervaring in een startup die een centrale rol speelt in een industrie die in een volledige revolutie verkeert, wat synoniem is met nieuwe uitdagingen die elke dag in team moeten worden opgelost, strategische discussies en veel vrijheid van experimenteren.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Stagiair Social Media

  STIB/MIVB Stage
  1000 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds