Terug naar alle stages

Job placeholder

Stage

Gentbrugge

Flinx

Start-up zoekt stagair voor sales en business development

Bedrijfsomschrijving

Flinx helpt ondernemingen met hun sales en business development.

We zijn een nieuwe start-up uit Gent en ons doel is om andere ondernemingen te helpen met de verkoop van hun producten en diensten. We helpen hun met business development, verkoop van hun producten, afspraken in te plannen, marketing campagne's, website bouwen, logo's enz...

Functieomschrijving

Om onze start een duwtje in de rug te geven zoeken we een gemotiveerde sales stagair. Voornaamste taak zal bestaan uit business development en sales: potentiële klanten zoeken, hun contacteren via e-mail campagnes, véél bellen voor informatie te geven en verkrijgen en voor afspraken te maken. Verder ook effectief helpen bij de verkoop van producten en diensten van onze klanten.

Profiel

Onze ideale stagair is iemand die positief ingesteld is. Verder is het iemand die oplossingen en oportuniteiten ziet waar een ander problemen ziet. Een no nonsens persoon die proactief werkt. Iemand die er op kickt om doelstellingen te halen en dus niet snel opgeeft. Maar vooral ook iemand die af en toe graag lacht.

We bieden aan

Bij ons kan je effectief een grote impact hebben doordat je vanaf de start van een start-up betrokken bent. Dit geeft buiten veel voldoening ook de mogelijkheid om veel te leren. Zin om ons te versterken?

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • =job.status_text

  Redwood, The Tool Company

  Redwood, The Tool Company Stage
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds