Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Brussel

Charistar

Traineeship in fundraising en relatiemanagement

Bedrijfsomschrijving

Charistar is een impact gedreven consultancybedrijf. De eerste doelstelling is een maatschappelijke impact doelstelling. Wij streven ernaar geen winst te maken. Net als onze klanten zijn wij not-for-profit.

Charistar werkt voor organisaties en instellingen in de non-profit en filantropie, het domein van de civil society. Wij dragen bij aan een betere maatschappij door onze cliënten te adviseren en begeleiden met de uitdagingen en bedreigingen van snel veranderende maatschappelijke verhoudingen tussen markt, overheid, publiek en civil society. Enkele onderwerpen waar wij voor worden ingezet zijn: strategie en positionering, beleid en visieontwikkeling, organisatieverandering, implementaties, efficiency, financiering, toezicht en bestuur. 

Functieomschrijving

Is een traineeship in fundraising en relatiemanagement bij Charistar, een missiegedreven adviesbureau, iets voor jou is? Beantwoord onderstaande vragen met ja of nee en zie wat het resultaat is!

 1. Ik ben pas afgestudeerd
 2. Ik zoek een job met betekenis
 3. Een maatschappelijke missie is belangrijk voor mijn werk
 4. Ik wil investeren in mijn professionele ontwikkeling

Lees verder als je vier keer ja hebt geantwoord.

Zes maanden doe je bij ons een BeroepsInlevingsstage. We laten je in projecten meewerken bij klanten van Charistar. Bijvoorbeeld bij Business Development en Relatiemanagement van een NGO of een culturele instelling. Je krijgt wekelijks een dag opleidingen, trainingen en begeleiding. De nadruk van deze opleidingsdagen zal liggen op jouw voorbereiding om te starten in het middenkader op gebieden als fondsenwerving, relatiemanagement en algemene managementvaardigheden. 

Charistar is een sociale onderneming. Onze missie is maatschappelijke impact. We zijn not for profit. Er werken 15 associates in België en Nederland. Financiële overschotten keren wij weer terug naar een maatschappelijk doel.

Wat kan je doen? Reageer met 20 regels motivatie.  Zorg ook dat we je up-to-date Linked In profiel kunnen vinden. 

Profiel

Pas afgestudeerde bachelor of master die zoekt naar een job met betekenis en een maatschappelijke missie en die wil investeren in zijn/haar professionele ontwikkeling en interesse toont in fundrasing en relatiemanagement.

We bieden aan

Zes maanden doe je bij ons een betaalde BeroepsInlevingsstage. We laten je in projecten meewerken bij klanten van Charistar. Bijvoorbeeld bij Business Development en Relatiemanagement van een NGO of een culturele instelling. Je krijgt wekelijks een dag opleidingen, trainingen en begeleiding. De nadruk van deze opleidingsdagen zal liggen op jouw voorbereiding om te starten in het middenkader op gebieden als fondsenwerving, relatiemanagement en algemene managementvaardigheden. 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages

 • 2016-11-01
  =job.status_text

  Digital Marcom Specialist

  Minds&More Stage
  Diegem 1831
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Deeltijds