Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Antwerpen

LES VRAIS

web-developer / systems / website / CRM / marketing SEO

Bedrijfsomschrijving

LES VRAIS design distribution is een Belgisch bedrijf die upcoming & topmerken in designmeubels / licht / in de Belgisch/Luxemburgse en Nederlandse (en binnenkort Spaanse) markt verkoopt aan architecten, upscale verkooppunten van designfurniture en licht.

Functieomschrijving

De omzet van LES VRAIS groeit evenredig met het aantal merken die verdeeld worden, maar de tijd om al deze processen te onderhouden wordt steeds beperkter. Bij LES VRAIS wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk automatisatie van systemen zonder enige kost. Dit door de juiste apps en systemen te zoeken die top-kwaliteit bieden voor 0 euro per maand. CRM is verbonden met website, website met mailings, online shop met alle voorgaande. Wat hier nog bij moet komen is een meer automatisch factureer-proces verbonden met bank-account en leverancier. daarnaast moet de website een grondige opknapbeurt krijgen en de webshop veranderen en verbeteren. SEO moet ook pakken beter en er mag geëxperimenteerd worden met SEA of social adv.

 

 

Profiel

zelfstandige werkers die na zich grondig te hebben verdiept in onze producten/verkoops-systemen/marketing/website enz de juiste veranderen kunnen aanbrengen aan de systemen en deze kunnen optimaliseren tegen een kost van 0 euro per maand. forever. Sowieso leer je op deze manier een zaak op te starten zonder enige vaste kosten en kom je terecht in een omgeving die 10 keer zo efficiënt werkt dan de meeste bedrijven in deze sector en daarvoor niets betaald.

 

 

 

We bieden aan

Sowieso leer je op deze manier een zaak op te starten zonder enige vaste kosten en kom je terecht in een omgeving die 10 keer zo efficiënt werkt dan de meeste bedrijven in deze sector en daarvoor niets betaald.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Vergelijkbare stages