Terug naar alle stages

Thumb

Stage

Berchem

Déhora

Webdesigner

Bedrijfsomschrijving

Full-service oplossingen voor personeelsplanning en management

Al meer dan 30 jaar ondersteunt Déhora organisaties op het gebied van personeelsplanning en workforce management. Met advies over werkroosters of de selectie van planning software. Met de inzet van interim planners tot de training van dispatchers en planners. We helpen u om efficiënter, slimmer en béter te werken

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair webdesing die deel wil uitmaken van ons Development team in Antwerpen! Heb je een goede kennis van CSS? Ben je in staat om zelfstandig, in teamverband of binnen een project opdrachten uit te voeren waarbij webdesign een essentiële component is? Lees dan zeker verder!

Profiel

Je kan bij Déhora aan de slag als stagiair, in het kader van je lopende studies. Voor zowel korte of langere periodes. Ook voor een werkstage of afstudeeropdracht kan je bij Déhora terecht. 

We bieden aan

Ben je gemotiveerd om snel ervaring op te doen in een professioneel team? Zoek je een stage in Antwerpen? Bij Déhora kan je rekenen op een boeiende stageplek met de enthousiaste begeleiding van een stagementor die gespecialiseerd is in zijn / haar vak!

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn