3 Antwerpse bedrijven waar je terecht kan met eender welk diploma | Student Life | Student.be

3 Antwerpse bedrijven waar je terecht kan met eender welk diploma

Voor deze 3 Antwerpse bedrijven maakt je studieachtergrond helemaal niets uit! Ze kijken exclusief naar je motivatie en openheid om bij te leren.

Op je 18e heb je een studiekeuze gemaakt. Ondertussen ben je al 3 of meer jaren verder en moet je binnenkort beginnen zoeken naar die eerste job. Maar wat als je interesse hebt in een sector of functie dat niet per se overeenkomt met je diploma? Voor deze 3 Antwerpse bedrijven maakt je studieachtergrond helemaal niets uit! Ze kijken exclusief naar je motivatie en openheid om bij te leren. 

Fidea

Dit bedrijf klinkt Antwerpenaren waarschijnlijk bekend in de oren. Deze onafhankelijke verzekeringsmaatschappij met hun hoofdzetel in Antwerpen biedt al jaren een uitgebreid gamma van verzekeringsproducten en –concepten aan voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen. Fidea is nog steeds in volle ontwikkeling en staat daarom altijd open voor frisse starters! En je kan er terecht met verschillende achtergronden: dus studenten die communicatiewetenschappen, geschiedenis of zelfs archeologie hebben gestudeerd kunnen zich zonder problemen kandidaat stellen.

Als young graduate kan je daar bijvoorbeeld terecht als onderschrijver, waar je verschillende verzekeringsrisico’s inschat. Ook de functie als schadebeheerder, waar je verantwoordelijk bent voor het totaal beheer van een aantal schadedossiers, is een ideale starter job. Hier tegenover biedt Fidea een open en toffe werksfeer waarbij de work-life balans gerespecteerd wordt. Ze zetten bij Fidea ook sterk in op de ontwikkeling van je competenties aan de hand van een boeiende opleidingsproject met mooie kansen zowel in het uitdiepen van je functie als doorgroeimogelijkheden naar de toekomst toe! 

Klik hier en stel je kandidaat voor Fidea's Young Graduates Program!

Politie Antwerpen

Schuilt er misschien een inspecteur in jou? De Lokale Politie Antwerpen is voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s met een divers achtergrond! De enige toelatingsvoorwaarden voor een job als inspecteur zijn: Belg zijn, burgerlijke en politieke rechten bezitten en minimum 17 jaar oud zijn. Omdat politiewerk toch wat specifiekere vaardigheden inhoudt, voorziet De Lokale Politie Antwerpen jonge starters ook van een betaalde opleiding waar je alle kneepjes van het vak wordt aangeleerd. Bovendien zorgen zij voor doorgroeimogelijkheden, een uitgebreid opleidingsaanbod, teamspirit, actie en afwisseling in een organisatie met meer dan 2650 personeelsleden. Afhankelijk van je interesse kan jezelf specialiseren in verschillende domeinen zoals het noodhulpteam, ordehandhaving, onthaal, slachtofferzorg of het verkeersteam.  Ook voor bacholor/masterstudenten zijn er snelle doorgroeimogelijkheden en burgervacatures beschikbaar. Keuze genoeg dus! 

Klik hier en stel je kandidaat voor de functie inspecteur bij de Lokale Politie Antwerpen!

ExxonMobil

Wat voor carrières zijn er beschikbaar bij een marktleider in energie? Met vestigingen over de hele wereld zijn de mogelijkheden bij ExxonMobil vrijwel grenzeloos! Hun carrièregebieden zijn zeer breed en elk loopbaangebied omvat een scala aan functies en verantwoordelijkheden. Bovendien is ExxonMobil een werkplek waar diversiteit en betrokkenheid op nummer één staan. Bij het kiezen van toekomstige collega's, kijken ze in het bedrijf vooral naar de motivatie van sollicitanten om op integere en maatschappelijk verantwoorde wijze hoogwaardig werk te leveren. Hierin worden ze voortdurend ondersteund aan de hand van diverse opleidingsprogramma's!

 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid