3 manieren waarop Telenet het verschil maakt | Student Life | Student.be

3 manieren waarop Telenet het verschil maakt

Telenet

Werknemers, medewerkers, personeel? Nee, bij telecombedrijf Telenet werken Verschilmakers. What’s in a name? Eentje die het vooral helemaal zelf zegt: mensen die het verschil willen, durven én kunnen maken. Zowel voor de klanten, voor Telenet als bedrijf als voor zichzelf en de collega’s. Wil jij ook het verschil maken? 

1. Voor onze klanten...

De klant een fantastische ervaring bieden, daar gaat het bij Telenet om. Verschilmakers zorgen er als team voor dat je niet in een hoekje van je huis moet staan om te kunnen bellen met je lief. Ze brengen de strafste series en films naar je kot, de busen het bos én ze beantwoorden je vragen sneller dan je Yo-dakan zeggen. Yes, strong the difference making is with these people. 

2. ... maar ook voor de maatschappij

“We’re A-A-A-A stayin’ ahead.” Aanstekelijk nummer, hé? Net zo catchy als de vibe bij Telenet. Verschilmakers maken samen een verschil voor de samenleving door de digitale wereld voor iedereen toegankelijk te maken. De afdeling Technology & Information is het hart van ons datagedreven bedrijf. Dankzij onze goeie ideeën en talloze innovaties blijft Telenet (en België) koploper in de digitale economie.

3. …en vooral voor onze (toekomstige) Verschilmakers!

Kiezen voor Telenet maakt ook het verschil voorje carrière enje leven. Ja, het is heerlijk werken bij Telenet. Met dank aan een leuke sfeer, interessante opleidingen, fijne collega’s en hippe werkplekken. Bovendien maken ook de loonvoorwaarden en customizableextra benefits een verschil. Vooral in je portemonnee. Je kan Lukaku elke week live zien scoren voor een prikje, je eet gezond en lekker in ons restaurant en je krijgt maaltijdcheques om ook thuis de chef-kok uit te hangen. Mocht je tijdens dat kokerellen per ongeluk in je vinger snijden, kan je dan weer meteen je hospitalisatieverzekering aanspreken. 

Meer weten? Je vindt alle info op deverschilmakers.be

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid