Aan de slag bij Meltwater: dit kan je verwachten | Student Life | Student.be

Aan de slag bij Meltwater: dit kan je verwachten

Ben je op zoek naar een boeiende job binnen een snel evoluerend bedrijf, waarbij rekening gehouden wordt met jouw potentieel en persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij Meltwater zeker en vast aan het juiste adres!

Ben je op zoek naar een boeiende job binnen een snel evoluerend bedrijf, waarbij rekening gehouden wordt met jouw potentieel en persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij Meltwater zeker en vast aan het juiste adres!

Meltwater is een van meest succesvolle en snelst groeiende SaaS-bedrijven ter wereld, met een sterke focus op kunstmatige intelligentie en machine learning. Daarnaast richt het zich primair op het vinden van nieuwe talenten voor hun verschillende teams. Veel van de sollicitanten en latere collega’s behoren tot de Millennials, de generatie geboren tussen 1980 en 2000.

Als bedrijf richt Meltwater zich tijdens de sollicitatie op jouw potentieel, niet alleen op de ervaringen die je hebt opgedaan. Meltwater is er zich van bewust dat de eisen voor een baan zijn veranderd. Iedereen wil bijdragen aan iets groots, iets veranderen, je wil werk dat bijdraagt ​​aan je persoonlijke ontwikkeling en je wil bovendien impact hebben.

De bedrijfscultuur is gebaseerd op het geloof in hun medewerkers. Zij zijn de sleutel tot het wereldwijde succes van het bedrijf. Meltwater streeft naar het creëren van een omgeving waarin de mensen elkaar motiveren om onze sterke punten te ontwikkelen en het beste uit het individu te halen. Iedereen heeft vanaf het begin een manager of mentor die hulp en advies kan bieden, maar ook zorgt voor vrijheid en individualiteit.

Toch nog niet helemaal overtuigd? Lees dan zeker eens de volgende getuigenissen, waarin twee voormalige trainees beschrijven wat ze waarderen over hun job en wat ze hebben geleerd bij Meltwater.

Nicolas Peckstadt – Senior Sales Manager

“Mijn favoriete onderdeel van mijn baan? De mensen. Niet alleen de prospects en klanten met wie ik een relatie opbouw, maar ook collega’s. Collega’s hier, maar ook bijvoorbeeld in Parijs, Zuid-Afrika en Duitsland. Je krijgt de mogelijkheid om te reizen en wanneer je een ander kantoor binnenstapt heb je al het gevoel dat je elkaar kent.”

Ann-Sophie van Camp – Growth Executive

“Hiervoor was ik werkzaam bij een international agency. Al snel kwam ik erachter dat mijn passie ligt bij alles wat digitaal betreft, eerder dan traditionele media. Combineer die zoekopdracht met een sterke cultuur, inspirerende mensen, veel energie, mooie carrièrekansen en een dagelijks portie plezier. En daar heb je Meltwater, bovenaan die lijst!”

Hopelijk hebben bovenstaande getuigenissen jou kunnen overtuigen
en mag Meltwater jou in de nabije toekomst een warm welkom heten!
Neem zeker hier een kijkje voor meer informatie over het Trainee Program.  

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid