Baloise Insurance zoekt sterke starters | Student Life | Student.be

Baloise Insurance zoekt sterke starters

Heb jij zin in een eerste uitdaging? Als starter zit je goed bij verzekeraar Baloise Insurance! Wij investeren graag in jong talent met veel goesting om er stevig in te vliegen. En als jij voor ons gaat dan maken we er samen een succesverhaal van! Baloise Insurance ondersteunt jou in de eerste stappen van je carrière met de juiste opleiding en coaching, aangepast aan je functie en persoonlijke doelen.

Dus… zin in een boeiende eerste uitdaging? Wij hebben plaats voor jou!

Bij Baloise Insurance ben je aan het juiste adres voor een interessant Management Traineeship of uitdagende startersjobs, met doorgroeimogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket. Neem een kijkje tussen onze vacatures voor starters en wie weet word jij binnenkort onze kersverse collega!

Ben je nog niet afgestudeerd maar ben je op zoek naar een interessante stage? Dan kun je ook bij Baloise Insurance terecht. Wij ontvangen elk jaar heel wat stagiairs uit verschillende afstudeerrichtingen!

Ben je benieuwd wat Baloise Insurance jou kan bieden? Surf dan zeker eens naar onze jobsite en waag je kans!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid